Problém vo vzťahu

Príspevok v téme: Problém vo vzťahu
StefkovaZuzu

Dobrý deň. Som s priateľom 2 roky a máme sa radi. Ale je tu jeden problém. Pravdepodobne vo mne. Dosť často sa pohádame a mám výčitky že všetky tie hádky zapríčiňujem ja, pretože som takej povahy že musím všetko vedieť a všetko riešiť. Moj partner je zase takej povahy že všetko čo bolo na to sa zabudne. Lenže mňa zaujíma jeho minulosť a iné ženy ktoré predomnou mal, ale jeho to nebaví počúvať a už vôbec nie odpovedať mi na tieto otázky. Sme ešte pomerne mladí a keď sme sa dali do kopy mal 17 rokov. Tvrdí že nemal priatelku a ani so žiadnou nič nemal. (ževraj sa zo žiadnou ani neboskával, ani so žiadnou nespal pretože s kamarátkami sa nespí ani nebozkáva). Stále mam pocit že podvádza, alebo ma záujem aj o iné ženy, že by chcel vyskúšať aj niečo iné.. Poraďte mi ako sa mám dostať z týchto stavov. Ďakujem za pochopenie..

siza

Mas naozaj velmi nizke sebavedomie a ak s tym nic neurobis, znicis si nielen tento, ale kazdy nasledujuci vztah. Priatela neprerobis a ani sa o to nepokusaj. On problem nema. Mas ho ty. Si velmi mladucka a vsetko mas pred sebou a zalezi len na tebe, ako prezijes svoj zivot. Radim ti, najdi si nejaku schopnu psychologicku a urob nieco so svojim sebavedomim.

StefkovaZuzu

Ja viem že viera je dôležitá, a ďakujem za rady ale mám komplexi z toho ako vypadám, niesom tlstá ale mám celulitídu, po schudnutí sa mi objavilo pár strií, mám skoliozu čo je na mne dosť vidieť tým že chodím mierne zhrbená, myslím si stále že som len tá z tých škaredých a niekedy mam z toho divoké pocity, bojím sa že sa priatelovi nepáčim.. že by radšej chcel vyššiu chudšiu s večšími prsiami bez celulitídy..

desta

kukučko, viera áno, ale nie slepá. Minulosť veľa napovie o človeku, o jeho charaktere, povahových vlastnostiach, o tom, či sa mu dá veriť.