Mám mu povedať o prešľapoch zo začiatku vzťahu?

Príspevok v téme: Mám mu povedať o prešľapoch zo začiatku vzťahu?
chica.loca

Keďže je to anonymné forum, budem uprimna. S frajerom som dva roky. Zoznamili sme sa na ked som bola na pobyte v zahranicí a dost som tam vyvadzala. Ok poviem to presne: parkrat som spala s jednym kamaratom, zo zvedavosti. Po tom, ako sme sa zoznamili s frajerom som sa s nim este raz vyspala, ani neviem preco, ja celkovo nechapem ako som sa tak mohla spravat. A plus som sa 2x bozkavala na party s 2 inymi chalanmi, teda akoze nie na jednej party. Ale to sme spolu ešte vážne nechodili, proste len sme sa už spoznali, ked sme spolu začali chodiť tak som tie kontakty prerušila. Vtedy mi to bolo celé jedno, aj svojho frajera som zozačiatku brala na ľahkú vahu, to teraz mi je to strasne lúto, lebo mam pocit, ze som to vsetko pospinila. On mi povedal, ze hned prvy vecer co sme sa stretli nemohol spat, lebo uz bol do mna zamilovany a ja som sa potom este vyspala s inym typkom. Je mi z toho zle. Strasne to lutujem, vôbec nechapem, ze proste ako som sa takto mohla spravat, normalne by som to nerobila a ani to uz nerobim. Zacina hovorit o svadbe a tu vinu citim este viac. Chcela by som mu to povedat, ale viem, ze by to nepochopil a stratil vo mne dôveru. Viem, ze to obdobie je za mnou a teraz som verna hoci mame vztah na dialku, ale strasne sa bojim, ze napriklad raz ked budem opita alebo co sa ma na to spyta a ja mu poviem pravdu a vsetko znicim. Mam ho velmi rada a nechcem aby sa trapil tym, za co môzem ja. Nevera je to jedine co by mi neodpustil. Cim vaznejsie je to medzi nami, tym viac ma to trapi. Dakujem za radu.

Fero M.

Nehovor mu to. Si ako moja priatelka tiez mi povedala vsetko aj co som nechcel vediet :-D Sice nic strasne ale nieco podobne. Tiez sme spolu este neboli len sa nas vztah tvoril a..
A mrzi ma to do dnes. Lebo viem ze ten chalan jej aj sem tam napise. A pritom sa len bozkavali. Tiez ju milujem tiez som bol od prvej chvile zalubeny a uz som sa cez to preniesol ale ta myslienka len na to zaboli. Tak mu to nehovor. Ber to ako nkeco co robis pre vas oboch a do buducna. Su to tajomstva a lzi ktore su povolene. Neboli ste oficialne spolu ani viac menej tak to neries a zabudni na to. Moze sa stat ze mu pokazis tie spomienky na tie zaciatky a to nebude dobre.

milli11

Toto nechapem...

Takymto nevernickam chlapi vyznavaju lasku a ziadaju o ruku... Svet uz je celko naopak. :(((

A k tvojmu problemu, radsej mlc a zatlkaj, lebo mozes o neho prist. Bola to sice minulost, ale chlapi su na to citlivi. Problem, je, ze mu to neskor moze prezradit niekto iny.

Lucka 88

Nikdy mu to nehovor! Prečítaj si môj príspevok " spravila som až takú chybu?" a pochopíš...držím palce.

xxxy

tu máš príklad zo života:
´´Ahojte, mam priatela 7mesiacov. Predtym ako sme sa dali dokopy sme si dlho pisali. V tom obdobi ked sme sa este ani len nestretavali a len si pisali som mala nieco s jednym chalanom, a aj to v opitosti (mne sa inak taketo situacie casto nestavaju) a nieco sme spolu mali ale nevyspali sme sa spolu lebo som nechcela. Ked sme sa dali oficialne normalne dokopy tak sme mali raz chvilku pravdy aby sme si povedali vsetko a mali jasny cisty styt...a ja krava som u to povedala.(viem- chyba.) Neviem, chcela som aby to vedel proste a nenapadlo ma ze by to zobral tak strasne zle, sak sme spolu neboli, ani sme sa vtedy nestretavali este nic.A doteraz mi to vycita ked sa nejak nezhodneme, vacsinou ked ja sa nejak nastvem na neho za nieco, alebo ked si nedajboze dovolim byt v prave v nejakej hadke. Jeho spravanie voci mne sa vtedy otoci o 180stupnov a zrazu ma zo sekundy na sekundu znenavidi, pise mi smsky typu ze ako som mu to mohla spravit, a este s cudzim typkom (on inak spravil podobnu vec , sice ked sme sa este nepoznali ale tiez s cudzou babou) a len ja som ta zla. Dokonca mi napisal ze aj ked uz sme sa poznali mal nieco s nejakou, ze mi to teda povie ked uz sme k sebe taki uprimni.( asi ma chcel dostat do svojho pocitu).(a toto mal s nou uz ked sme sa aj stretavali nie len ked sme si pisai) Hej vadi mi to, ale neriesim to leo sme spolu neboli. A on just stale dokolecka pri kazdej prilezitosti toto vytiahne na mna. Pritom mame uplne dokonale fungujuci vztah nebyt tohto. Krasne nam je spolu, niekedy vidim ze to vobec neriesi, ze vie ze nam je spolu dobre...a potom prestrih a znovu mu prepne a toto riesi. Tak sa chcem opytat ci som naozaj spravila taku obrovsku chybu, ze som nieco s niekym mala ked sme si uz pisali? Alebo, poradte co mam spravit aby sa tym nejak preniesol :( lebo niekedy uz nevladzem...neviem co preto urobit uz viac. On vie ze ho lubim, a on lubi mna ale nevie sa cez to preniest...nepoviem kebyze ho podvediem , ale neviem ci nahodou nevystraja az prehnane ...tak som zvedava na nazory. Dakujem pekne :)´´

malickaaaaa

Kafik velmi dobre mi padli tvoje slova a urcite aj zakladatelke temy :)

Tiez som sa zozierala minulostou ale uz sa viac nechcem...
Za mladi sa clovek narobi hluposti a potom aby sa stym sral... :-))) uz sa nechcem :-))

kafe

počúvaj cica chica, to, že ste sa s priateľom POZNALI ešte neznamená, že ste mali VZŤAH od prvej sekundy, čo ste sa videli. Zožieraš sa úpnými debilinami. To, čo si stvárala, si stvárala ako NEZADANÁ baba! Túto vetu si opakuj aspoň 1000x, až kým ti to nedocvakne.
Ty ťaháš špinu z minulosti do prítomnosti. Prečo? Ano, spravila si chybu. Oľutovala si to, viac to neopakuješ, len ten posledný krok si neurobila - pustiť to z hlavy a viac neriešiť. To je jediné čo môžeš urobiť s chybami, ktoré si urobila. Zožieranie sa je zbytočný masochizmus. Odpusti konečne SAMA SEBE, to čo ťa zožiera napíš na papier, spáľ ho a viac to nerozoberaj.

zewa

Sama si uvedomujes, ze to bola chyba. A bolo to na zaciatku vztahu, ked to este medzi vami nebolo take vazne ako teraz. Najprv sa s tym musis vyrovnat sama vo svojej hlave. Je dolezite aby to vedel? Co sa tym zmeni?