Samota, sklamanie v ludoch, nedostatočná motivácia ... Čo s tým?

Príspevok v téme: Samota, sklamanie v ludoch, nedostatočná motivácia ... Čo s tým?
soulstorm

Žijem celkom normálny život. Mám známych, rodinu, som zdravá ... No napriek tomu všetkému mám pocit samoty. Akoby ma už nič nenapĺňalo. Mala som veľa "kamarátov". Nemám FB ani podobné sociálne siete ktoré v dnešnej dobe zvyšujú ego a dodávajú príjemný pocit toho, že sú niečo viac. Nebaví ma schovávať sa za virtuálny profil a hrať sa na najpopulárnejšiu. Unavujú ma títo ľudia ktorým záleží len na popularite a konajú mimo vedomia kto vlastne sami sú. Len pre peniaze, popularitu, a lacné zábavy. Svet virtuality ma nebaví, príde mi umelý, neprirodzený. Správanie a konanie ľudí tejto generácie sa úplne zmenilo. Ľudia sa mi zdajú byť ako naprogramovaní aby urobili všetko pre zaujatie ostatných. Kde sa stratila individualita? Spontánosť? Úprimná radosť? Som jediná ktorá si to myslí? Mám pocit samoty, nepochopenia. Nechcem byť ako ostatní. Čo si o tom myslíte Vy? (Ďakujem za odpovede)

csucsoriedka

tak sa venuj svojim zálubám.
ja som sa nesklamala v ludoch lebo od narodenia vidim že sme rozny a žial su ludia kt su taký iný su zas taký bezohladný drsný bezhcharakterný svoj zisk ich motivuje a nezaujima či ubližia iným či ich o ebu sme rozny.

nehádzala by som ludi do jedného vreca su taký ale aj taký.

mna zas choroba položilôa na lopatky a to doslovne keby som neochorela všetko by bolo iné z pohladu mojej psychiky.

nesklamala som sa v ludoch práve preto že dobre previdím do ludi,v ždy som vedela že su mnohé špiny ludia , ale su aj iný,preto mi nikdy nechýbali kamaráti privelmi , a nemám rada povrchné vztahy aj ked su mnohé nutné k životu ale tolerujem ich su potrebne.

urob si jeden oficiálny profil svojej osoby a další vymyslený anonimný s nie vlastnými fotkami mnohý to tak robia

tevi

Som matka dvoch deti a snazim sa aby deti mali aj povinnosti,ale za snahu im povolim.Vadi mi ,ked zostanem sama.Som uz sest rokov rozvedena neviem si nikoho najst zrejme ani nenajdem.Ziarlim ,alebo nieco podobne som ako v inom stave. Ked nemam deti pri sebe,starosti o deti ma naplnaju, a ked zostanem sama tak saliem,som stave smutku,placem a pod,az ma dusi. TEVI

muška985

ja to cítim podobne,len s tým rozdielom,že sama seba nedokážem motivovať a donútiť niečo podniknúť.Cítim,že to už nie som ja.Pred 15rokmi som bola plná elánu a plánov a potom sa mi narodil syn a moje telo si povedalo a dosť a nedokážem sa z toho kolotoča dostať.Pracujem ako robot,všetko robím nejako automaticky bez toho,aby som z toho mala nejaký pocit.Nemám chuť chodiť do spoločnosti a vyhýbam sa ako môžem stretnutiam s ľuďmi.Je to pre mňa ťažké,pretože mám veľmi spoločenského manžela,ktorý bez priateľov neurobí ani krok.Ale ja to veľmi ťažko znášam,snažím sa,aby to nikto nezbadal,ale už som veľmi unavená.Ani môj manžel o tom nevie,nechcem ho obmedzovať,len pre to,aby mi vyhovel.

Rebeka12

mima 09,prave sa stavam clenkou tvojho klubu,sice este nie som vekom jednou nohou v hrobe,som trochu starsia od teba,no FB mi tiez absolutne nic nehovori.A na nom nikdy nebudem

xmoniax

Aoj, no neviem, ale nesúhlasím s týmto príspevkom, záleží to na ľuďoch a nie spoločnosti či fb...mam 18ročnú sesternicu a veru tá len zbiera liky na jej profilovky na fb, dáva trápne statusy, ale to len preto, že nie je moc vzdelaná...väčšina kamarátok len zdravo využíva fb ako aj ja.

mima09

..nemyslim, ze je to vekom,ja mam tiez 40r,nie som na ziadnej soc.sieti,ani nebudem,vidim,ze niekedy je to nutnost,mojmu synovi tam vyuucujuce davaju skolske veci,prednasky a pod.,robila som vo firme,co mala internet ako jedna z prvych na SK,takze nie je to tym,ze by som nebola PC gramotna,mam zname,co maju 50-58 a travia na FB 5hodin denne..aj ja som sklamana z tohto sveta,vsetci su povrchni,ked aj sa niekde s niekym zoznamim,hned sa pyta,ci som na FB,mam len 3 kamaratky,ktore tiez na FB nie su...citim,ze som sa nenarodila do spravnej doby,aj ked internet ma vzdy fascinoval a paci sa mi,ze nemusim chodit do banky tak casto ako predtym,vela veci sa da vybavit z domu,ale ...uz ma napadlo,zalozit nejaky klub fuckfacebook:-)

sheila.

kasli na dnesny svet, zacni robit to co ta naplna a zachvilu prestanes mat pocit prazdnoty.. zachvilu sa okolo teba objavia ludia ktori su tebe podobni.
ver mi, vlastna skusenost :)

ojebanko

individualita?spontannost?... holka,ved ty si choora..

na psychiatriu a naprogramovat.. tradicne, na dnesnu dobu

fridaynights

Mne to tak nepripadá, ale to je asi tým že som staršia. Mlada generácia pride aj mne vo všeobecnosti veľmi povrchna, ale to je len ťa časť ktora je najviac na ociach, stale je dost ľudí ktorí robia to čo ich bavi bez ohľadu na nazor väčšiny a nejakú akože popularitu. Netráp sa povrchnostou iných a never tomu že si jediná "ina". Rob co ťa bavi a stretnes podobne zmýšľajúcich ľudí.