Problém s priateľom..

Príspevok v téme: Problém s priateľom..
macccko1

Ahojte

Chcela by som vediet Vas nazor z mojich poslednych 2 dni,predvcerom som sa s priatelom pohadala kvoli provokacii.Nemam rada,resp. znervoznuje ma ak sme dohodnty na vecer a on ako keby zrazu nemal zaujem ,opytam sa ho ako s vecerom na kt.sme boli asi tyzdne dohodnuty a jeho odpoved- s akym vecerom.aximalne ma to vytocilo,vyslo zo mna skarde slovo s otazkou- Ty si debil?
Tymto som neho maximalne klesla,mam pocit ze uz ku mne po tomto neciti co citil,pretoze sme boli este aj v podniku v ten vecer pre dtym nez sme si povedali koniec,sli sme do podniku,ospravedlila som sa mu bolo asi 3minuty dobre,zrazu zacal vytahovat hluposti ,uraza a ked si mysli ze mam pred nim tajnosti....tak som zase reagovala skaredo,nech s takymi tajnostami ide do pi...neovladam sa ,ja viem,planujem s tym robit nieco odborne,sama si nepomozem.

V noci sme sa rozisli hoc som mu povedala ze popremyslam,priniesol mi darceky odomna, a na druhy den ma ignoroval do doby kym so ho nezacala telefonicky otravovat.Stretli sme sa,na moje narodeniny som si preplakala pol dna z tej ignoracie,rozchodu a premietanie si predosleho vecera. Na narodk vecer sme boli v podniku,kde som bola cely cas smutna a zamyslena,videl to na mne.Vedel a ve o ma potesi,sli sme domov,vysadil ma dal mi darceky,vedel,ze by som sa s nim rada milovala,nakolko sa viem takto odreagovat. Cakala som od neho ze aspon ten vecer mi sprijemni pekne,pretoze ma raz v roku volny dom a on to uz 3den nevyuzil,co ma mrzi,lebo milovanie v aute nie je dokonale milovanie,a ked mame domy preplnene neviem sa vobec uvolnit. Mrzi ma ze mi pokazil a vecer,vie ze sex milujem a dokazem na vsetko zabudnut pri milovani.

Dnes som u napisala ze sa s nim pradepodone neuvidim,radsej sa pojdem odreagovat ,kedze on mi vcera neposluzil. Planujem ist na dskoteku, byt medzi ludmi,abudnut,pokecat s kamoskou s kt. pojdem. co myslite,urobim zle ak pojdem? nemam vobec chut ho vidiet po tych dnoch,moje 18.narodeniny boli najhorsie ,ake kedy boli...dnesny den by som si nechcela znovu pokazit.

Leela333

Akože hovoríte, akoby nadávanie si medzi partnermi bolo v pohode :-D
Ale tu nejde len o nadávku, myslím, že on už s tebou proste nechce byť kvôli viacerým veciam. Aspoň taký mám pocit z tvojho príspevku. Mohol si však vybrať lepší deň, ale čo už...
Z toho sa dostaneš, choď sa zabávať. A nikomu sa nevnucuj (čo sa týka toho telefonovania). Proste preňho je koniec, tak sa nesnaž s ním nasilu stretnúť, lebo preňho je to len z ľútosti (je to tvrdé, ale je to fakt).

modrofuz

Netráp sa kvôli nemu, nestojí za to. Len ťa trápil, keby ťa mal rád, tak to nerobí. Choď a uzi si to. 18nast máš len raz. A všetko najlepšie :)

zewa

Myslim, ze mu padla vhod ta nadavka. Keby ta mal rad, tak by sa kvoli nadavke s tebou nerozisiel. On ta uz nechce. A neber to ako najhorsiu vec v zivote. S odstupom casu mozno zistis, ze to bola ta najlepsia vec v tvojom zivote a spoznas niekoho, kto bude lepsi ;) Kludne sa chod zabavit. Mas 18! nie 50. Okrem toho ste rozideni, nie? Narodeniny sa maju oslavovat ;)