Mama ma nenávidí!

Príspevok v téme: Mama ma nenávidí!
la_lla

Moja mamina ma nenávidí,ale už mám toho po dvoch rokoch naozaj dosť, najradšej by som sa zbalila a odišla.Nechápem prečo mi závidí,vrieska na mna od rana až do večera.Momentálne mi dala zaracha za to že som omilom dala zmrzlinu do chladničky a nie do mrazničky.Ale ved každý sa občas míli.Nemá rada moje kamarátky,priatela. A strašne si vímišla na mna že jej papulujem ale pritom všetci čo boli pri tom videli že som ani slovo nepovedala.Neviem čo stím mám robit? Chcem mat maminu ktorá ma bude mat rada, budem ju zaujímat, bude ma počuvat , bude sa somnou rozpravat a najde si na mna aj niekedy čas.neviete mi poradit, čo mám robit? už som skušala ozaj všetko :(

ja40

To,ze sa mamina takto sprava nema s tebou nic spolocne,mozno iba trosku. Ale musis vediet to,ze tvoja mama ma nejaky velky vnutorny problem,ktory si bud neuvedomuje,alebo o nom vie a potlaca ho. Bud si ho nesie este z detstva,alebo z nejakeho vztahu. Nieco sa jej prihodilo,co ju velmi ranilo a urazilo. Nevie sebe a dotycnemu odpustit a tym padom je zablokovana vo svojom vnutri.
Neber vsetky mamine ciny a slova osobne. Bud trpezliva a ak si dospela mozes to riesit aj odchodom aj si to mozes dovolit. Mozes jej kludne povedat,co citis a podoknut,ze ta boli ked sa k tebe takto sprava a ze uvazujes nad odchodom,lebo ti ublizuje. Skus sa jej to spytat,ze ci jej niekto neublizil,mozno zaraguje agresivne a mozno sa rozplace. Neviem...je to na tebe,ale nezabudni,ze nie si zla dcera,to len mama ma zle obdobie.