Chcem byť modelka,herečka..

Príspevok v téme: Chcem byť modelka,herečka..
Kikus94

Mám 17r (skoro 18),178cm som štíhla ..Je to môj sen už od detstva ale nikdy som sa s tým nikomu nepriznala. No teraz by som chcela niečo preto už robiť.Nehccem už dalej čakať . Doma sa len nudiť. Viem, že som mohla začať skôr ale lepšie neskoro ako nikdy. Nepoznáte nejaké agentúry .. Castingy na herectvo, modeling čokolvek. Niesom práve krásna ale aj tak chcem vyskúšať modeling alebo herectvo. Poradte mi prosím.

cestazaherectvom

Ak hľadáš základné informácie ako začať s herectvom, nájdeš ich na youtube kanály cestazaherectvom TU: www.youtube.com

Ak ťa herectvo zaujíma a chceš si vyskúšať, čo musí herec zvládnuť skôr ako sa postaví na javisko, prihlás sa do minikurzu zadarmo TU:
cestazaherectvom.sk

A ak to myslíš naozaj vážne a chceš sa pripraviť na talentovky alebo konkurz, tak odporúčam kurz medium TU: cestazaherectvom.sk

krtko-lampa

Na Slovensku musis byt najprv zidovka aby si hrala dakde. Maximalne tak moderatorka z teba bude ak si pekna v TV ...

Tramtadadám

www.elitemodels.sk ...myslím, že dobrá agentúra :D...ale dúfam vieš aspoň tipnúť niečo z nejakého predmetu a zabiť z Angliny :D Aj ja chcem byť inak toto :D...ale mám iba 13 :D...tak sa hrám v škole na nejakú osobu, ktorú je pekne ťažké zahrať, keď sa tvári tak vážne a dospelo :D...Prajem veľa šťastie v kariére :D :* :)

Kikus94

Hľadala som ale neviem čomu môžem veriť , čomu nie , preto som sa chcela opýtať vás .. Ehm poznám gúgl !! :p

Nela41

Nájdi si nejaké agentúry modelingové na internete, tam ťa pofotia spravia ti vlastný fotobook teda pár fotiek a ponúknu ťa na internete. No a buď bude mať niekto záujem alebo nie. Ešte bývajú kastingy po mestách ma toto a máš to zadarmo ale to si už treba sledovať na tom nete tu ti nikto neporadí. Ale hlavne si uvedom, že tu nie si v Amerike ale na Slovensku.. Ak chceš byť herečka musíš mať proste šťastie na kastingy do filmu nikto nezavolá hocikoho. Mala si na to myslieť skôr a ísť na umeleckú odbor herectvo a potom VŠMÚ šance by boli väčšie.