Podviedla som ju s bývalým

Príspevok v téme: Podviedla som ju s bývalým
Meretseger

Stručne. Včera došiel pozrieť bývalý po pol roku, čo strávil vo Francúzsku; celú tú dobu sme sa nekontaktovali, pretože som ho poslala do čerta a tým pádom ho zdeletovala.
Súhlasila som však, že sa pôjdeme prejsť, predsa len, možno tam nejaká iskra kamarátstva ostala. Onedlho ma však začal bozkávať a ja som mu to dovolila, onedlho chcel niečo viac a ja som mu to dovolila, v tú chvíľu som si však uvedomila ten hlas, čo na mňa vnútri kričal, že ja sviňa takto podvádzam, že chcem dokonca aj toto a vzoprela som sa... Chvíľu ma nepočúval, potom sa však našťastie zastavil a nechal ma tak...
Whatever, som posledná špina a to chce trest... Zničí si so mnou život a aj tak ma stále chce, aj keď som jej to povedala, hneď a narovinu.
Kurva, ale tak príšerne ma to mrzí. Beztak je v srabe a ešte jej urobím toto. Fuck.

Meretseger

natalia: Príťažlivosť vo vzťahu k obom pohlaviam sa nazýva bisexualita a presne to som, nie len hetero, nie len homo.
anjelik: "Ako by som sa asi mohla pokúsiť o nápravu, keď si tu pateticky vykrvácam na podlahu?" :D:D:D Hezky :D A nezničím samu seba pre hlúpu chybu? Však práve o to ide. Nečítala som Zločin a trest, ale tento názov mi je prudko sympatický:)

anjelik

Meret, zlyhanie nevyžaduje trest, zlyhanie vyžaduje zamyslenie sa, prečo k nemu došlo?? Mer, pokiaľ sa nenaučíš tolerovať samu seba a zmieriť sa sama so sebou, nebudeš to schopná vo vzťahu k nikomu. Tak sa snaž srdiečko a nešibrinkuj stále s tou žiletkou...veď to je tak hlúpučké...podnet,odozva. Zlyhala som, zaslúžim si trest....nie si predsa žiadny psík...si človek a ako taká by si mala mať priestor aj na niečo medzi tým...Priestor, v ktorom si povieš..panebože, tak urobila som to, ale veď nie som dokonalá...nikto nie je..ale MÁM právo to druhýkrát už neurobiť, nedostať sa do podobnej situácie, lebo je to hnusné..ale nezničím samu seba pre hlúpu chybu. Ako by som sa asi mohla pokúsiť o nápravu, keď si tu pateticky vykrvácam na podlahu??? Asi nijak. :oP

natalia123

a mi vysvetlis hlavne ci si lesba ci co vlastne tu pises? lebo nejak chodis s viacerymi pohlaviami, neviem ci si vsimla.

Meretseger

anjelik, no, hej, som schopná cítiť sa vinná aj za pád Dvojičiek :-[ A koniec tepla? Asi jo, musím sa zbičovať 0_o (E-e, toto druhé už nebolo myslené vážne. Prvé ale hej. Takmer.) Ale rozhodne som zlyhala a zlyhanie predsa vyžaduje trest, a najbližšia vhodná ruka je na konci môjho ramena. Tak som sa zas dorezala, ach bože.

anjelik

Meret, naozaj nemá význam sa sústavne za niečo týrať. Ty to robíš sama sebe s takou radosťou a nadšením, až je to zarážajúce. :o) Ak som správne pochopila, nič sa nestalo. Svojim skutkom ale prikladáš dôležitosť sama. Priateľka ťa miluje asi pre to, aká si a do toho sa predsa rátajú aj tie zlyhania. Ak to vie ona pochopiť, mala by si aj ty. Ja viem, že chceš byť pre ňu dokonalá..ale dokonalosť neexistuje, existuje ale túžba ju dosiahnuť. Na tú túžbu sa sústreď, nie na obviňovanie, že si urobila to alebo ono. Minulosť nezmeníš, meň prítomnosť.
Ako ty sama si svoj život, to isté platí aj pre tvoju priateľku...takže tá veta, že si s tebou zničí ten svoj je absolútne neopodstatnená..:o) Ak si ho náhodou zničí...bude to len a len jej zásluha, ty s tým nič nebudeš mať. Vlastne ma fascinuje ako stále potrebuješ byť za niečo potrestaná...ešte aj tým, že si necháš nadávať od ľudí na fóre...:o)))) Si ty ale podarená osôbka...či aj to teplo neskončilo len a len tvojou zásluhou..;o)))

Meretseger

Akosi nechápem niektoré komentáre.
faithless, knihu už píšem a vážne ju chcem vydať, toto si človek totiž nevymyslí, to je skrátka život.
Fero M.: Ja? Obviňujem sa, nenávidím sa a je mi priateľky ľúto, že chce práve mňa.
Zemepan: Ak si si nevšimol, vôbec sa tu na BAP ani HPO nevyhováram a ani to nemienim robiť, teraz teda nie!
Blondula: Predsa ju, jeho už podviesť nemôžem.