spermie..prehltnut ci neprehltnut?

dog

IMHO prehltat ma obrovsku pridanu hodnotu - spokojnost partnera. pripajam citacie.

"Mužské semeno obsahuje proteíny, kyselinu citrónovú, fruktózu, sodík a chlorid s ľahkou prímesou čpavku, kyseliny askorbovej, vápnika a cholesterolu a niekoľkých ďalších minerálnych látok"

"Počula som, že mužský ejakulát je zdravý. Vraj obsahuje plno vitamínov. Zaujímalo by ma, čo je na tom pravdy. anonymná čitateľka

Milá čitateľka, to vám iste tvrdí váš priateľ, ktorý si želá, aby ste ho požívali. Žiaľ, musím vás sklamať. Mužský ejakulát neobsahuje žiadne zdraviu prospešné zložky v takých koncentráciách, aby ho bolo možné zaradiť do kategórie zdravých alebo liečivých látok. Je však pravda aj to, že nie je toxický, a tak jeho požívanie nie je zdraviu škodlivé... "

"Zaujímavosti o ejakuláte
- Ejakulát obsahuje menej ako 10 % spermií. Zvyšok tvoria enzýmy, vitamín C, kalcium, proteíny, zinok a fruktóza.
- Ejakulát vyvoláva dobrú náladu! Obsahuje totiž hormóny, ktoré účinkujú ako antidepresíva.
- Ak žena prežije orgazmus tesne pred partnerovým vyvrcholením, v jej vagíne sa neudrží toľko spermií ako v prípade, keď dosiahla orgazmus oveľa skôr alebo vôbec.
- Niektoré spermie dokážu v ženskom tele žiť až do troch dní, hoci väčšina z nich v priebehu niekoľkých hodín zahynie.
- V prípade, že žena prežíva románik s iným mužom ako so svojím partnerom, jej telo je viac náchylné prijať spermie práve od milenca, lebo jej psychika je nastavená pozitívnejšie na neho.
- Ak chcete splodiť dieťa, prospeje vám pár dní sexuálnej abstinencie. Ejakulát bude bohatší na zdravé spermie a pravdepodobnosť počatia bude väčšia."

nana

never hlúpostiam, samozrejme že ti asi neuškodia ale ani nepomôžu. Ak ti to je nepríjemné nenechaj sa nútiť.