Helikobakter

jardo23

chcem sa spytat, ze ked mam HP a uz som dobral aj jednu davku anribiotik,ale som este nebol na opatovnom vysetreni na gasto, ci tam este nie, tak ci si mozem na to vypit alkohol..lebo cez sviatky neviem, ci chcem byt uplne na sucho..diky

m-i-c-i

Mne dneska prisli vyýsledky na helikobaktera co nam robili nezaväzne v skole...prisiel mi pozityvny vysledok...napriek tomu nikdy som nemala zo zaludkom problemy nikdy som z jedla newracala nemala som ziadne bolesti ako tu hovorila jedna pani ze helikobakter je s kavy tu tiez nepijem..wobec sa mi neprejavuje hlavne ze ho mam...jedavam normalne teda asi az abnormalne pretoze jedavam velmi vela a nikdy mi nic nieje..ja to nechapem..

janulkaaa

prave teraz mam problem s HP a od zajtra sa idem liecit.citala som tu ze sa moze prenasat slinami....je potrebne aby aj partner siel na testy?mne ho zistili zo vzorky stolice po niekolkomesacnych problemoch s travenim.

mamik

Mam problem,ja ako stara mama som mala helikobakter pylori-pred troma rokmi. Mam 3-rocneho vnuka, ktory ma stale okolo ust flaky a vyrazky, mam obavu ci nema tuto bakteriu a ci sa to da prenasat dotykom. Dakujem

petka18

andreah77 ahoj tie stipance co spominas je to take ako ekzem? ja mam take na rukach je to ako ekzem alebo ako cervene flaky dost to aj svrbi alebo ked si dam na ruky krem alebo nieco tak to priserne stipe.

Ivka 1

Na helikobaktera je velmi dobra kombinacia Aloe + prirodne antibiotika/propolisove a cesnakove tablety,oreganovy olej v kapsuliach/.
Pomoze to pri detoxikacii organizmu, lebo aj to moze byt pricina vyhadzovania
vyrazok a zlikvidovat helikobaktera v zaludku.

andreah77

Pekný deň, asi dva mesiace sa mi na tele vyhadzujú ako keby štípance také červené fľaky teraz hlavne na rukách, niekedy to neznesiteľne svrbí ja už neviem čo s tým. Bola som u kožnej, je to vraj koprivka. Zobrala mi krv na kadečo, všetko negatívne len na helikobaktéra pozitívne 29,9 ale napísala že hodnota HP nie je veľmi vysoká a mám ísť na gastro. Lenže tam som objednaná až na január nechem len tak nečinne čakať. To svrbenie mi už ide pekne na nervy, netuším na čo som alergická, prestala som piť mlieko a mliečne výrobky lebo sa mi zdá že z toho ale svrbenie a vyhadzovanie pokračuje takže som z toho zmetená. Čítam tu o tom HP a som už z tých prípravkov dopletená a niektoré ani neviem kde sa dajú zohnať a pod akým názvom. Vie niekto poradiť bližšie? Ďakujem.