Mám 25 a stále som single..

Príspevok v téme: Mám 25 a stále som single..
Lucka86

SOM JA NORMALNA? Hmm...nikdy by som nepovedala, ze tu raz napišem takuto tému, ale stalo sa...Proste mám problém...Ano mám! Konečne si to priznávam! Moji krásny, keby ste len vedeli...Mám 25 a už dobré 3 roky som bez partnera a štve ma to! Som obyčajná,že vraj sympatická baba, a stále nie a nie nájsť toho správneho. O chalanov núdzu nemám, ale zároveň som si toho vedomá, že to tak nemusí byť stále... Priatelia mi vravia, že som moc vyberavá...ale keď ja ti neviem, čo so mnou je :/ Skrátka mám a mala som už toľko možností na vážny vzťah, ale vždy mi tam niečo chýbalo. Ja ani už neviem podľa čoho sa riadiť, či podľa rozumu, či podľa srdca... Keď už je akurát všetko v tom najlepšom, tak vycúvam, alebo skrátka neviem sa rozhodnúť, či to je práve on... Má tu niekto podobný problém? Ako to riešiť, poraďte skúsené hlavy :)

Lucka86

Dakujem Vam vsetkym za komentare :) Vcera mi k tomu mojmu prispevku trosku dopomohol pan Smutok, tak preto je taky ake je :)Myslim, ze kazdy ma obcas take chvilky, kedy sa potrebuje vykecat aj inym osobam...tak anonymne-verim, ze viete co tym myslim ;)

Magy: Dakujem za povzbudive slova ;)! Pana Dokonaleho ani nehladam, lebo takeho ani nenajdem ;) Ide o to, ze mam urcite zasady a na tych si zakladam ;)

wyx, Alechemist: vidim, ze ste na tom podobne, tak v tom pojdeme spolocne, pojde to aspon lahsie :)

J111: No este stastie, ze nezijem na dedine :)

Vemeno: Ten zaujem tu je, len chyba rozhodnost v zaujmovej osobe :);)

Vemeno

Urcite je to normalne. Ved kto by mal zaujem o taku, co ma uz 25 a vobec nevie, co chce. Robis dobre, ze tie hufy chalanov, ktory na teba cakaju v zastupoch odmietas. Bez teba budu urcite stastnejsi.

J111

Skus to urobit inak, najprv vyskusaj a potom hodnot, vycuvat mozes takisto, ak sa ti nebude nieco na nom pacit. Na dedine by si uz bola stara dievka:D

alchemist

ahoj, ja mam 27 a tiez som stale single, tiez ma to uz stve, ze kazdy ma niekoho, poniektori uz maju aj deti a ja stale nie a nie si najst frajerku :(

wyx

myslím, že sa nájdu ludia, ktorí majú viac rokov ako ty a sú stále sami... napríklad ja. :( a co mám robit? asi niečo robím zle..

Magy

nevidim najmensi dovod, preco by si normalna nemala byt. mat ci nemat nejaky cas partnera, hoci aj dlhsi, nie je meradlom normalnosti. alebo ti niekto povedal opak? ze pozdravujem...

pises ze si vyberava... no, to som aj ja. a ani tu radsej nenapisem, ako dlho som ja bez partnerky ;)
lenze u mna to suvisi aj so zivotnym stylom trochu (tulam sa po svete a tak).
myslim ze si nemusis zufat, toho praveho najdes skor ci neskor. samozrejme nesmies byt prilis narocna a hladat pana dokonaleho, taky totiz neexistuje. kazdy mame nejake chyby, aj ty aj ja. ide len o to ich akceptovat a hladat to dobre v partnerovi, nie sanzit sa najst to, co mi na nom nevyhovuje a hned takeho cloveka splachnut ako nevyhovujuceho partnera.
chce to len trpezlivost a trosku aj riskovat. bez toho nie je zivot zaujimavy. ;)