Akne po vysadeni HAK

Juraj0083

Ahoj :) Žiaľ, boj s akné nie je taký jednoduchý a keď ho už raz máš, je ťažšie sa ho zbaviť a len neodíde. Je nutné piť veľa tekutín, zdravo sa stravovať (jesť primerane, nepreťažovať žalúdok a mať pestrú stravu), ďalej treba mať vhodný prípravok na vonkajšie použitie, prípadne niečo na vnútornú očistu. Ja používam tento príravok - -odkaz odstránený-.

Prikladám aj odkaz na článok, kde je liečba akné pekne vysvetlená :) - -odkaz odstránený-

ivana_p

Ahojte, vidím, že to tu je neaktívne, ale tak možno sa ešte niekto ozve. Ako ste dopadli, vaše problémy s pleťou sa vyriešili?
Ja som aktuálne 3 mesiace po vysadení HAK, najprv sa mi vyhádzali vyrážky na brade, teraz som po 10 tbl Lutenylu a vyhadzaná celá tvár, najmä čelo.
Keby som vedela, tak to svinstvo ani neberiem, lebo pleť som mala úplne bezproblémovú.
Chystám sa ku kožnej a viem, že ma nepochváli, lebo sama mala kvôli HAK vážne zdravotné problémy...

nikoletaaaaa

AHOJTE ... JA MáM TAN ISTý PROBLéM aaaa nepomohla mi nijaká kozmetička ani nijaké z dm čistiace... až som počula že akné je kožné ochorenie a nikto to tak neberie tak som zašla za kožnou.. a tá mi ešte že nevynadala že čo som neprišla skôr :) je to normálne kožné ochorenie dala mi antibioticku mastičku a zinerit...... a mala som tak peknú pleť pupačiky prestali sa množiť takže odpourčam navštíviť kožnu a určite zinerit! je to jednotka :)

Nela41

Christinee a cfjxz ale tu ide o to, že my sme HAK prestali a ďalšiu užívať nechceme. Keby sme chceli vieme si poradiť aj samy..

Mne dosť pomáha alchemilkový čaj. Pijem ho kvôli rozhádzanému cyklu, ale aj akné sa stráca keď ho pijem.

rybka5

mne sa vyrazky stratili ked som jacmen pila, ako problemy som s akne nikdy nemala ale po vysadeni som mala celo ako krupicu a ten jacmen mi myslim fakt pomohol. ale inac ono by to malo aj same prejst casom, zdravo jedzte, neprehanat s kozmetikou a bude to ok :)

Magy

no esteze tak... ale ako pise RNG, nedal by na pokozku nic, co nie je konzumovatelne. (alebo tak nejak to formuluje). pretoze cez pokozku sa vsetko vstrebava do tela v podstate rovnako, ako keby si to zjedla. s chemiou opatrne.

Christinee

Tak myslim normálnu plet.vodu, bez tých parfumov a alkoholu. Kozmetička mi toto tiež poradila. Sama už viem, že stačí ked si pretriem pleť rano a večer tak mam na druhy den o par pupákov viac.

cfjxz

na akne pomaha hak s vyssim obsahom hormonov. softinelle ma menej hormonov ako maitalon.
5x za den? to sa necuduj potom ze ti plet tak mastneje a je vyhadzana ked ju tak "drhnes"

Magy

Christinee - "pleťovou vodou aj 5krat za den"???
to myslis vazne?
no zbohom, teda nic v zlom, ale ja byt tvoja plet, tak zdrhnem.