Stale niečo citim k davnej EX

Príspevok v téme: Stale niečo citim k davnej EX
JOJO2

Takže mám 20 rokov, pred 10 mesiacmi sa so mnou rozišla priatelka s ktorou som bol 3 roky. Dovod bol dost banalny, najprv ma to dost zobralo trapil som sa postupom času som na to nemyslel, začal sa zabavat našiel si novu priatelku s ktorou mi to vydržalo asi mesiac rozišiel som sa s nou lebo som chcel byt sam. Teraz som asi 2 mesiace single, a citim že lubim svoju byvalu s ktorou som bol... stale na nu myslím dokonca mi aj chyba, viem o nej že uz ma 3 mesiace priatela občas ich stretnem v meste vtedy sa mi krv v žilach varí a mam pokazeny cely den... čo s tym? Najst si dalšiu a dufat že pri nej zabudnem, alebo byt sam a čakať na niekoho do koho sa zamilujem, ak to vobec ešte dokažem. Stalo sa aj vam niečo podobne že skoro po roku ste stale milovaly byvalu? aj ked ste uz maly iny život aj iny vztah? Ešte dodam že pred nou som mal asi 2 važne vztahy takže nieje moja prva... ale to čo k nej citim je niečo strasne silné...

0vecka

2 JOJO2 podla mna je naj sa stretavat so zenskymi ale neriesit ich nejako dlhodobo... inak to co si popisal je uplne normalne aj mne sa to stalo... pockaj kym to nebude upne najhorsie a mozes skusit novu to uz potom nebude take....

jahodka123

Nie čas hojí rany, ale láska. Ale tá si ťa musí nájsť sama. Nehladaj nasilu, to ti nepomôže. Bude to pre teba len strata času a iným môžeš zlomiť srdce. Proste choď ďalej a snaž sa zabudnúť, prípadne keď bude tvoja EX single, vyskúšať to znovu..

iskierka

novy vztah ti asi momentalne nepomoze zabudnut na byvalu...
inak nejak mi to u teba cele matematicky nesedi
chodil si s nou od 17-20 a to si stihol mat predtym este dva vazne vztahy? :) to sa niekomu za cely zivot nepodari :)

Nikita86

Presne ako vraví Natalka2, nezačínaj si s niekým, kým máš ešte v sebe minulý vzťah. Môže to ublížit tvojmu novému vzťahu...Radšej počkaj, kým sa to v tebe zahojí...Venuj sa hocičomu, čo ťa baví a ver tomu, zabudneš na ňu ani nevieš ako...príde nejaká iná, lepšia, krajšia, múdrejšia...Ver!

natalka2

radim ti, nezacinaj si ziaden novy vztah, kym este nieco citis k byvalej,pretoze to je voci novej priatelke nanajvys bezohladne a sposobi to vela trapenia na oboch stranach.