Kamoska...

Príspevok v téme: Kamoska...
Brenda

Moj priatel sa pohadal s nasou spolocnou kamaratkou a teraz ho to mrzi no ona mu neodpusti a nebavi sa s nim...Jeho to velmi hneva......A ja neviem co s tym mam urobit lebo mi to stale hovori....Na jednu stranu ho chapem aj mna by to stvalo ale na druhu stranu si myslim ze asi ku nej nieco citi neviem ci som blazniva alebo co...ale mam taky pocit...oni sa spoznali skor....a potom ma s nim kamoska zoznamila a teraz sme spolu...no ide o to ze neviem cim to je ze mi to stale hovori,ze ho to mrzi a stale o nej rozprava...nemam s toho dobry pocit...neviem ako by ste reagovali vy na mojom mieste...mozno je to hlupost a mozno nie....:/

jumbák

Možno ju nemiluje, iba mu na nej záleží. Vieš, istým spôsobom človek môže milovať aj svojho kamaráta. Nemusí to byť láska, ale jednoducho osoba, ktorá dotyčnému vstúpila do života a stala sa neoddeliteľnou súčasťou.

kukucko

ano, ma ju rad a teraz sa trapi

ale ved preco by sme sa nemali vsetci radi, ved sme bratia a sestri

muz moze naraz lubit dve zeny, je to pre neho prirodzene, dokonca by dokazal s dvoma naraz aj spavat

Agnes999

Je to mozne ze k nej nieco citi, podla toho ako hovoris. Kamaratstvo medzi muzom a zenou prakticky neexistuje, len velmi zriedkavo. Skoro vzdy chce aspon jeden z nich nieco viac.