Operacia slepeho creva..

Dorinka

Laparoskopicky určite nie. Moja znama bola operovana vo Svajciarsku laparoskopicky. Hrozilo že zomrie. Pri tomto zakroku sa vyuziva nejaky plyn ktory sa jej dostal do organov. Zaplavilo jej pluca nemohla dychat. Dychali za nu pristroje. Okrem toho skoro dostala emboliu srdca. Teraz si zoberte ze ste v nejak obycajnej mestskej nemocnici... No nemate sancu prezit.

david1500

Som 2 den po operacii klasickym rezom. Rana pobolieva ale hned na druhy denn som vedel chodit. Je to neprijemne ale prejde to. Treti den mozem kasovite a polievku a cierny ccaj.

sedd

som po operácii slepého čreva laparoskopický už 20 deň, stále mi vyteká z rany na bruchu vraj je to hnisavé, zaviedli mi drenáž, potom vybrali a teraz zase zaviedli, chodím to čistiť každe dva dni, už som aj unavený z toho, antibiotika mi nedali, neviem či to je na dobrej ceste alebo tam niečo zanedbali?

dudyprcanek2

Ahojte,mám 14 rokov. Pred týždňom mi operovali slepák....Klasickou metódou. Pred operáciou som mal strašné bolesti v pravom podbrušku.Ešte ten deň ma odviezla sanitka a za 5 hodín ma operovali. Keď som sa zobudil z narkózy tak som mal strašné bolesti. No potom po jednom dni som už bol dobrý. Už som chodil síce ako homo sapiens ale chodil... :D Nemyslím si že to je niečo čo by sa nedalo vydržať. Ja mám 14 rokov a prežil som to bez nejakej ujmi alebo následkov...Teda okrem jazvy. :D Mal som to na 6 štichov. :D

miro erika

moj manzel je po operacii slepaka no oni mu ho nevibrali len to vsetko vycistili zaviedli mu dve hadicky z brucha von kde mu vytekala spina a pri pupku mu urobili maly rez a je uz dva tyzdne po zakroku a je stale saby a velmi sa poti mam o neho strach lebo ho to uplne zlozilo chodi na pravidelne na kontroli a berie antibiotika len je slaby a citi sa ako keby mal chripku prosim vas poradde mi alebo mi napiste ci je to normalne sme vo velkej britanii a tu pokial sa dostanete k lekarovy tak aj zomriete prosim poradde mi dakjem.

SIMONAv

AHojte, som po operacii slepeho čreva ( 5den) lakatoskopicky samozrejme, čo som aj rada, len by som mala otazku, mam vytoky ako keby som mala menštruaciu ( no ja ju nemam mať ) je to kvoli tej operacii ako nejake \" čistenie \" a mam ten isty pocit ako počas menštruacie, samozrejme že zajdem ku gynekol. no zatial čakam či sa to zmeni.
Ďakujem za radu.

sun332

Som po operacii slepaka(7den). Dnes uz samozrejme vsetko laparoskopicky. nemam ziadne problemy. stolica uz je co som rada :) jedine co ma trapi je nafuknute brucho, cele tvrde..citim sa ako v piatom mesiaci :) pobolieva ma v mieste kde sa nachadzal slepak. asi je to normalne...dufam mi ho tam nenechali :) najma ked zdvihnem nieco tazsie tak ma tam zaboli viac. jem uz vsetko mozne ale zapijem to acidkom :D

KhyTaka

ahojte, mna operovali pred dvomi mesiacmi na slepe crevo, zistili mi ze som tam mala, kamen...nastatsie mi neprsklo, tak vsetko doapdlo ok,ale teraz s odstupom casu, stale pocitujem bolesti v to miest kde bolo...neviem, ci uz nemam nejaku fobiu, lebo som si s tym dost vytrpela a teraz sa bojim ked ma pichne hoikde v bruchu. neviete mi poradit?