orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
xyz

Partner veľmi túžil potom, aby som ho urobila orálne až do konca. KeĎ som sa na to teda odhodlala a chcela som sa s ním potom bozkávať, odťahoval sa a vravel, že mu mám dať čas. Aký máte názor na toto? Trochu dosť ma to zarazilo, že odo mňa to žiada a on nechce svoje vlastné...

Vandal18

No neviem ako iných chlapov ale z mojej strany je to tak že nemám stým problém keď sa jéj nespravím do pusy, lebo väčšine chlapov je to asi nepríjemné vlastné semeno chutnať :)

eklhaft

Normalne ludske telo je prisposobene tak,aby si na svoje pohlavne ustroje nedociahlo ,tak to je asi normalne. Ale ked lizem partnerku a da mi pusu ,tak potom sa to slusi aj naopak...

mia

suhlasim s nazorom, ze je to take zvlastne, minule sme sa s partnerom uspokojovali navzajovom v 69ke a potom mi dal vasnivy bozk na pery.Najskor som sa zdrahala, ze predsa nebudem olizovat z neho pier svoje stavy ale potom ma napadlo, ze aj ja mam na svojich ustach chut jeho muzstva. A bolo to nadherne romanticke a clovek zaziva nekonecny pocit odovzdania sa tomu druhemu.

branooo

zaujimave tiez je, ked on robi teba a potom ta bopozka... je to zvlastny pocit, ale urcite dobry...
Presne si to vystihla presto také niečo som cítil keď mi dala baba pusu...Som mal ztoho taký zvlašný pocit neviem to opísať treba to skúsiť a potešiť babu.