Caralluma

timyengerau

CARALLUMA je jeden veľký podvod, nekupujte ich výrobky, pretože tie tabletky sú nejaké veľké svinstvo, z ktorého je väčšine ľudí, ktorí si to kúpili dosť zle, čo si môžete prečítať v mnohých príspevkoch a vôbec sa z nich nechudne
Tie príspevky , v ktorých píšu, že z toho schudli, sú SAMI PREDAJCOVIA tohto výrobku a vôbec vám NEVRÁTIA PENIAZE, ak chcete výrobok vrátiť. Ja sa s nimi naťahujem už skoro rok a vôbec sa so mnou nebavia. Vždy mi napíšu niečo po anglicky,teda že je to vo vybavovaní a na každý mail mi odpíšu to iste a to som im už poslala dosť veľké množstvo.
Štátna inšpekcia s tým tiež nič nerobí, vraj ich treba dať na súd. Kto takto dopadol by sa mohol prihlásiť a keby nás bolo veľa dali by sme to na súd.
Chcem vám len ušetriť peniaze a zdravie !!!

zj

Škoda, nechali ste sa nachytať. Aj mňa už pár krát dopálili podobné zásielky. Preto som vsadila na radu mojej kamarátky a vyskšala som proteínovú výživu. Pozrite si na internete studiopohoda.sk. Je tam odborníčka dietologička, ktorá vám s nadváhou pomôže. Vyskúčala som Absolvovala, som a som chudá a spokojná.

modelar

Dobrý deň, rieši tento podvod s dodávkami takýchto produktov na "chudnutie" niekto po právnej stránke?
Ak áno, mám záujem a som ďalší klient.

Juel

NEDOPORUČUJEM ...!!!! Ja som sa tiež oklamal: Zhoršili sa mi pečeňové testy a dokonca som po pár tobolkách zbadal krv v stolici, tak som to rýchlo prerušil a radšej ich zahodím!!! Istota je cvičiť,behať a menej papať...!!!!!!!