Mám problém s mojim otcom..

Príspevok v téme: Mám problém s mojim otcom..
kiss94

Mám 17 rokov a otec sa ku mne správa ako k malému dieťaťu..s mojou mamou maju velmi komplikovaný vzťah uz rok sa hádajú každý deň a pre mna to má zlý vplyv aj co sa týka vysledkov v škole..neda sa ucit pri ich hádaní..
takze som sa začala spravať podla toho ako si každý aj zaslúži..otca to samozrejme s*rie pretože bol zvyknuty ze ho jeho dcérenka vo všetko poslúcha..mamča si z toho nič nerobí pretože za menej ako 40 dní som dospelá a rešpektuje moje rozhodnutie..
napriklad dneska som odmietla ísť s otcom vonku na bicykel..strašne sa rozzúril a strelil mi facku, ktorá bola až tak silná že som spadla na zem..pozrelas om sa vystrašene naňho a o slovami ,,ja som tu pán'' odišiel..neviem čo mám teras robiť..bojím sa a keby som zavolala políciu mysím že tým sa nič nevyrieši len zhorší..

Jefitto

Nič sa nevyrieši, v takýchto prípadoch pomôže jedine vypadnúť z domu... viem, že asi nemaš ako... choď na vysoku školu niekde ďaleko a nechoď domov najdlhšie ako sa to len bude dať...

tomivvv

Tvoj fotrik je teda pekny buran... aj tvoju mamku bije ?

Vacsinou to byva tak ze dcera ma lepsi vztah s matkou.. rozpravala si sa snou o tom ?

Volat policiu (ak ide o jednu facku) je hlupost... Ak je taky chrapun ze sa to opakuje tak to oznam.

Aj u nas mali rodicia take obdobie (2004-2007) ze sa stale hadali, lietali aj taniere.. riesil som to tak ze som bol zavrety v izbe a mal slichatka... nastastie otec dostal rozum a teraz ak sa pohadaju raz za 2 mesiace tak je to vela