Čo si myslíte o vzťahu 14 ročnej a 35 ročného??

lost

bingham

tak 16 vs 14 tam je exponencionalny rozdiel ...

a 24 vs 35 tiez :D

ale k teme, ten 35 rocny muz, neudrel si hlavu niekde niekedy?

pp111

Je to ťažke,môže byť láska,môže to byť obdiv prave začatým dozrievaním,možno že ženy potrebuju zrelych mužov a to na nich obdivuju a chcu aby ich viedli,usmerňovali.
Ja by som to tak neodsudzoval,veď 14ročne dievča je od chlapca o moc vyspelejšie a v niektorých štatoch sa vydávaju v 12-14 roku,podla mňa to nieje nič absurdné...nechajte hovoriť za seba život-uvidíte,čo prinesie,môžem len povedať..držím palce,ovšem je to ešte o zlatu mrežu.

Lussy86

Zúfala, píšeš o sebe či o niekom druhom vlastne? Mali by sme byť - obaja z nich sú nezadaní :D veď sa nehanbi, už aj tak je to dosť :D

sewie

niektorych chlapov nechapem-to je fakt uchylne ak ich pritahuje taka mlada baba...moja najlepsia kamoska prisla o panenstvo v 14tich s nejakym 32 rocnym-fuj!

m,mlk

Milá zúfalá,
je to len na vás dvoch. Keď chcete byť spolu, buďte. Ale nečakaj, že je to tvoj princ na bielom koni a že budete spolu a šťastní do konca života. Ujo sa chce trochu rozptýliť so 14-tkou. Ak aj tebe ten vzťah prinesie niečo pozitívne, tak choď smelo do toho. Ale potom tu nevyplakávaj, že tvoj vzťah sa nevyvíja podľa tvojich predstáv :)