Cítim sa čudne

Príspevok v téme: Cítim sa čudne
Matej0001

Dobrý deň
Už dva týždne mi je divne..nikdy som nebol vaznejsie chory ale toto je strasne..az mi je do plaču..citim sa slaby mam zhorsene videnie mensie zavraty zrychleny pulz aj v klude..najhorsia je ta slabota a to videnie prejavuje sa to aj pri soferovani a to mam ist na dovolenku za 2 a pol tyzdna..krvne testy negativne aj na cukor aj pecen u ocneho v pohode az na vyssi ocny tlak 19-20 ale nemyslim si ze ostatne veci co sa mi deju su koli tomu..viem ze s tych veci co som napisal moze byt vela diagnoz ale fakt neviem co mam robit..som bol u neurologa a ten ma odmietol zobrat ze ma len 5 caseniek tak ako super zdravotnictvo mame a to som vstaval o 6tej. Jest mi chuti nezvraciam hnacky nemam ani teplotu..trapi ma ta slabost ten zrak a uplne take slabsie reflexy mam ..

Matej0001

No ..zajtra pojdem k tej neurologicke snad sa tam uz dostanem ze ma aj zobere..a k tym chlamidiam..co som cital clanky s dychanim a tak problem nemam ..len ta slabost a horsi zrak to ma najviac trapy..a este viac ma trapia to ze ked kerujem tak mam take divne pocity zhorsene reflexy ..ak mi neurolog nic nezisti budem muset ist znova k obvodnej..ale uz mi je to aj trapne tam chodit..sice mi spravili len zakladne krvne testy a poslali na očne..inak neviete co znamena..pachymetria rohovky ? mam to 500 a 504 a vysoky ocny tlak 19

PaSi

Matej, myslela som plucne chlamydie. A co sa tyka boreliozy, o kliestovi si ani nemusel vediet. Ale je samozrejme na Tebe, ako budes postupovat. A ano, neurolog zisti, ci mas nador, ak Ta posle na MRI alebo CT.

Blondula

chlamidie nemusis dostat len pohlavnym stykom !!! pokym sa na ne neurobi test,dokonca je ich aj tazko zistit !!!

matej0001

Myslim ze chlamydie nemam ..cital som o tom a je to pohlavna choroba..borelioza je zevraj po ustipnuti kliesta a pozeral som sa kliesta nemam..mam obavy ci nemam niaky nador..neurolog to zisti ?