Da sa to?

lulu22

moja kamarátka, keď ukončila 6ročný vzťah, tak bývala s ex v ich byte ešte pol roka..bývala akože v detskej izbe, povedala, že to bolo hrozné, snažila sa byť čo najviac preč z bytu. Potom si našla byt našťastie..nemala kam inam ísť.

Leela333

Musí to byť fakt ťažké, ale neobetovala by som kvôli tomu dobrú prácu. Už len kvôli tomu to vydrž ;) A ak má problém s tým, že si žiješ svoj život bez neho len ho ignoruj. Snáď to raz konečne pochopí.

DaSaTo

situacia je taka, ze sme sa rozisli pred cca masiacom, teda skor ja s nim ako on so mnou a je pravda, ze on este asi nieco citi, cez vikendy mame kazdy vlastny plan, teda aspon JA :)
a kazdy tyzden ked sa stretneme v jednom byte, tak mu musim vysvetlovat, ze ALE MY SME SA ROZISLI POCHOP!...hmm, dakujem sa rady, uvidim kolko nam to takto vydrzi... :(...ale je to jednoznacne utrpenie!

M 25

poznám vela takých prípadov, dokonca rozvedených a žijú spolu.. a niekedy si privedú aj priatela, ked už majú .. je to čudné, ale dá sa to ..
podla toho, ako spolu vychádzate..

jahodka123

Hm, tak to sa skôr nedá, ako dá. Dalo by sa to v tom prípade, ak by ste už ani jeden neprechovávali k sebe city a ak ste sa rozišli v dobrom. Pokial hej a dokážete sa tolerovať, nevidím v to problém. Ja som to s EX-om nedokázala, nakoľko som ho ešte stále milovala a on mi veľmi bulížil. Po týždni sa zdekoval... O prácu neprišiel, našiel si iný podnájom. Vždy je nejaké riešenie.