Zápal močových ciest + bolesti v podbrušku

Príspevok v téme: Zápal močových ciest + bolesti v podbrušku
lady45

Ahoj! Pred viac ako mesiacom som prekonala zápal močových ciest, nebolo to nič vážne ale brala som na to antibiotika.Mala som bolesti aj v podbrušku a na jednej strane krížov. Po týždni bolo všetko ok. Pred cca 2 týždňami som začala pociťovať kŕče ako počas menštruácie v podbrušku,potom som mala aj vytok, svrbenie... trvalo to 2 týždne až som dostala svoje dni. Myslíte že to súviselo so zápalom ciest? Môže to byť aj niečo vážnejšie. Bolesti krížov mám dodnes ale obvodná ma neposlala na žiadne špeciálne vyšetrenia. Som objednaná ku gynekologičke, ale tam idem až o cca 2 týždne.

zlaticko118

Uzivam aj probiotika... Od nedele mam teplotu nad 38 a ibalgin 400 mi na to pekne zabera nemam bolesti chrbta a teplota sa znizi na normalnych 36,8.ale mam pocit ako keby sa to bilo s antibiotikami lebo nepocitujem zlepsenie pitny rezim dodrziavam. Som zvedava ako dopadnu zajtrajsie testy...

M 25

ale áno, môže to byť aj zápal obličiek.. nie je to jednoznačné, treba ísť k doktorovi ..urologovi

príznaky sú skoro ako pri zápale slepého čreva.

a zápal obličiek nie je sranda

zlaticko118

Ahoj, tiez som mala zapal mocovych ciest na co som brala urinal, pomohol mi do istej casti a to, ze som nechodila uz tak casto cikat a bolesti boli znesitelnejsie. Zial sa mi zapal presunul vyssie a to na oblicky. Priznaky boli zimnica, bolest chrbta a vysoka teplota ( to ze to mozu byt uz zasiahnute oblicky som sa docitala na internete) takze son isla k obvodnej lekarke a ta mi spravila test CRP, ktory vysiel pozitivne na zapal obliciek. Nasadila mi antibiotika a vo stvrtok idem na kontrolu ci antibiotika zaberaju.