Žiadne emocie

Príspevok v téme: Žiadne emocie
poly-g

Ahojte, chcela by som vedieť, či mal niekto podobný problém a ako ho riešil a či vôbec vyriešil... Tak v skratke ide asi o to, že nejaký čas dozadu sa stali nejaké veci, z ktorých som bola smutná a v depresiách, a chcela som necítiť nič, myslela som že to bude tak lepšie. No a stalo sa ako som chcela, prestala som cítiť, neviem sa tešiť, smiať, plakať, smútiť, ľúbiť (?), nenávidieť, hnevať sa, jednoducho nič, ani dobré ani zlé pocity nemám. Neviem čo s tým, len tak tu chodím a kvázi žijem... Chcela som zajsť za psychologom, ale nakolko sa celkom bojím nových vecí a všetko okolo, tak to moc dobre nevidím. Vie niekto pomôcť? :/

zewa

Ono to je tak, ze ty tie emocie mas. Len si ich neuvedomujes. Urcite to zacni riesit lebo z toho vzniknu vacsie problemy. Hovorim z vlastnej skusenosti ;)

poly-g

@Zewa ďakujem pekne, naozaj. A vlastne všetkým. :) Nuž, inak to teda nevidím len niekam zájsť, nespravila som nič s tým za dva a pol roka, tak mi asi iné neostáva a @ja40 keby som ten strach cítila, je to fajn, to by už potom šlo, v podstate ten problém je že si uvedomíš že teraz by som sa mala báť ale necítiš to, len napríklad trasú sa ti ruky apod. Ťažko sa to vysvetľuje aj chápe, ja viem :)

ja40

a predsa mas jednu emociu a tou je strach :-)
casom objavis dalsie emocie,staci sa oslobodit a uvolnit od negaticnej emocie,ale ak potrebujes pomoc tak nevahaj a vyhladaj ju pre svoje dobro,lebo nikto to za teba neurobi :-)

DzanaFX

...to sú depresívne stavy, vôbec si sa depresie nezbavila...Ja som to mala, ale sama som sa z toho dostala, len som začala robiť, čo ma baví, osamostatnila sa a žijem už pre seba, nie pre iných :-)