Slim - Flavin 7 - poznáte, beriete to niekto?

Monitaaa

ja ked vidim zas novu temu o tabletkach na chudnutie, na zvacsenie prs, na plešinu a podobne normalne mam chuť začať s tym podnikať, keď vidim ako sa stale ludia nachytaju. Nebudte fakt hlupy, naozaj si myslite, že si date nejaku lacnu tabletku a schudnete? Keď už tak chodte na stranky napr. homegym, bodyworld a podobne a kupte si nejake podporne prostriedky k cvičeniu a garantujem vam, či už s nimi alebo bez, tak schudnete. A samozrejme pravidelne a zdravo sa stravovat.

Cicco

Aj ja mam pozitivne skusenosti kupil som to v najlepsej cene tu:
-Odkaz odstraneny-

A tiez mi to dodali na druhy den!

Lea 65

mám za sebou 2. balenie a mínus 4 kg. Lekárka sa čuduje, že sa mi po dlhľwj dobe upravil cholesterol... Je to drahé, ale aj lieky sú drahé. Mne Slim Flavin Glabridin pomohol.

Maja 105 kg

Trpezlivosť! Trpezlivosť! Ja beriem Slim Flavin už štvrté balenie pri dávkovaní 3krát dva kusy, evidentné chudnutie sa u mňa prejavilo na konci druhého, v strede tretieho balenia. Mám ešte poriadne sádlo na bruchu, ale už sa dokážem od brucha zohnúť, a keď sa pozriem na zem, tak už vidím aj na šnúrky topánok, a to je u mňa veľký úspech :-)

Ak chce niekto veľa a razom schudnúť, tak nech si kúpi obyčajné preháňadlo. Ale potom nech sedí doma celý deň. Slim Flavin nim rozhodne nie je. Ja si kľudne môžem naplánovať na večer koncert aj divadlo, nemusím sa báť, že mi počas predstavenia príde špadne... Mne sa táto forma chudnutia páči oveľa viac, ako razantné chudnutie za kratky čas. Ak chcete, neskôr môžem referovať o kilách...

kakao73

ZDRAVIM VAS!JJA SI FLAVIN SLIM DAVAM UZ MESIAC A ZATIAL ANI KILO DOLE!MAM UZ DRUHE BALENIE,LEBO ZPOCITKU SOM SI DAVALA DVE TABLEYKY TRI KRAT DENNE!ZATIAL SA MI NAJVIAC OSVEDCIL OBYCAJNY KELP-JOD V DAVKE 500MG ZA DEN!STOJI TO PAR EUR.