Antikoncepcia Dienorette

Príspevok v téme: Antikoncepcia Dienorette
Ivana233

Beriem Dienorette už tri mesiace no moja pleť sa za tieto mesiace neskutočne zhoršila. Predtým som nemala s akné žiadne problémy a teraz je to zhoršenie aj o 100%. Máte s tým niektorá skúsenosti? Chystám sa ju vysadiať ale prv chcem vedieť vaše rady či ste sa aj vy s tým vôbec stretli.

wildwind

pokial uzijes prvu tabletu hned v prvy den kedy dostanes menzes tak by mala byt ucinna od tohto dna..ale ja by som radsej aspon tyzden pockala a dovtedy sa chranila inak

shdivud sifz

chcela by som sa spýat ze ked som bola nedavno u gynekologa a predpisal mi antikoncepciu dienorette po kolych dnoch možem mať pohlavný styk bez obav že otehotniem ?

suns

ahoj.. ja som brala 3 roky Jeanine, ale potom mi sestricka poradila, ze vznikla tato firma, ktora vyraba tabletky s rovnakym zlozenim hormonov, a lacnejsie.. tak hovorim ze ok idem do toho..
tie jeanine mi super pomohli s pletou a odkedy beriem tieto dienorette, nic sa nezmenilo.. z pubertalneho akne som vysla davno.. teraz iba obcas maly pupacik..ale normalka. nic sa nezmenilo.. nemusi to byt iba v tabletkach.. ale je pravda, ze na kazdu zenu tabletky ucinkuju inak..

megara

ja som ju brala ... ževraj to má zlepšovať akné ale mne to nejako vôbec nepomohlo na akné tiež akože. Mne z toho len narástli prsia brutálne...