Skusit ci nie ?

Príspevok v téme: Skusit ci nie ?
csssssscsssc

ahojte.. hm pytam radu na ktoru asi viem odpoved.. ale .. predsa.. paci sa mi jeden muz.. velmi .. viem ze sa pacim aj ja jemu lebo kazdy den v praci namna pozera usmieva sa a aj kolegyne mi to povedali ..a mali sme taku malu party tak sme boli spolu a padli aj bozky.. drzal ma za ruku krasne za ruku aj ma siel odprevadit.. proste zlaty .. ja som v ten vecer co som bola snim chodila s priatelom s ktorym som sa dva dni na to rozisla... boli sme spolu a rozpravali sme sa.. rozpravali sme sa omne a onom .. vedela som ze ma priatelku a dieta.. ale aj napriek tomu dokazal byt somnou .. povedal mi vsak ze ju uz podviedol a je snou len iba pre to dieta.. neviem ci budete chapat vlastne oco mi ide :D ale .. neviem co robit.. po tej party sa namna usmieva stale ako prejde dotkne sa ma atak.. paci sa mi .. a kolegyna mi vravi ze to mam urcite skusit.. lenze.. viem ze priatelku by kvoli mne asi nenechal lebo snou je dost dlho .. ale kvoli dietatu ..

fero11111

no ja som ti uz napisal aj im som napisal aby ti uz nepisali ze to uz vies aj sama pochopit a aj pochopila ... tak snad to uz pochopia ze to chapes :) a bude to ukoncene :) ja som len vysvetlil preco som reagoval tak ostro ako som reagoval ... :)

csssssscsssc

boha a pisala som ze nesom hlupa ??????!!!!!!!! som napisala ze som hlupa bo ma to nenapadlo............... bud si precitaj vsetky prispevky alebo nepis ........... nebudem to tu pisat kazdemu jednemu co ma tu zdrbe..............

haloojetamni

Sak a nejsi hlúpa? Ked mu zozeries že žije s matkou svojho syna ale nic s ňou nema, tak načo s ňou žije? Ty kde žiješ, v ríši snov? A teba miluje preto ťa chce vsak? Uz sa nečudujem že je toľko podvodov ked chlapom stačí tak malo aby si našli bokovku.

csssssscsssc

ferko precitaj si par prispevkov dole kde dakujem za rady a ze mi doslo ze co vlastne robim a ze som blba ze ma to nenapadlo..... ja som rady dostala a nemusi mi tu neviem kolko ludi pisat otom ze jaka som hlupa ano uvedomila som si ze moje rozmyslanie bolo odveci ale ja som sa snim nevyspala ani nic tak nie ze somna robite kurvu co mu lahne do postele!!

csssssscsssc

hlupa si tu akurat ty ja som sa pytala radu a nie ze som snim uz spala ze ma pichal!!!!!!!!!!! .. .............