Umŕtvenie zuba pri plombovaní

Príspevok v téme: Umŕtvenie zuba pri plombovaní
meki

zdravim, včera večer ma začal bolieť zub - horná stolička. naviac som zistil že tam mám kaz. V utorok mám preventívnu prehliadku u zubára a chcem si dať zub zaplombovať. Avšak mám trochu strach z bolesti (vŕtať do už aj tak boľavého zuba) a preto sa vás chcem opýtať či máte skúsenosť z umŕtvením (injekciou), či to zubár dovolí príp. koľko ma to bude stáť.

ďakujem za odpoveď :)

gastanko2016

keď si vypýtaš injekciu, tak by ti ju mal bezproblémov podať. Veď ty si to platíš. Ja som zvykla platiť od 8 do 10 eur za jedno umŕtvenie. Nedám na to dopustiť. Žiadna bolesť, no stress.

Zubny Škriatok

samozrjme treba dat umrtvit :) mne včera aj dneska vrtali korenove kanalik ale poviem vam absolutne ma to ani raz nebolelo jedine co som pocitil bola ta injekcia na umrtvenie.. ale uplne bez bolestne to bolo.. ale moj nazor je tak zalezi aj na zubarovi .. ked som ešte nechodil k sukromnemu tak hroza.. teraz som u sukromneho a maximalna spokojnost:) iny pristup a myslim si ze aj lepsia praca:)

Sisi :)

Ahojte ja som mala taktiez kaz na stolicke. Velmi som sa bala mojho prveho plonblovania. Nevedela som co mam od toho ocakavat. Dala som si pichnut inekciu a od zubara som odchadzala so smiechom ( viem ze je to neuveritelne no je to tak ) ja urcite odporucam dat si pichnut inekciu. Podla mna vobec neboli a to si priznam ze som riadna citlivka . Potom mate asi este 2 hodiny trosku znecitlivene okolie ale je to vpohode. Vela stastia vsetkym !!! :)

Sejla

no ja som došla pred pár hodinami od zubára. Mala som zápal v kaze, ktorý bolo treba vyvrtať, takže ma ten zub bolel. Ani sa ma nepýtal, či to chcem umrtviť, to je snáď jasné:) Keď mi po minutke začal vrtať, tak to stále bolelo, hneď som mu povedala, nech mi tam pichne viac, lebo stále to cítim. Tak mi tam ešte pár krát dal injekciu a vyvrtal uplne bezbolestne:) Injekciu si dávam aj pri bežnom vrtaní, keď ma ten zub nebolí, veď predsa vŕtať do zubu mi bez anestézy nikto nebude!

smilestarr

mne vrtala 40 minut korenové kanáliky nedávno , vraj to bolo s umrtvením,ale bola to ta najvačšia bolesť, akú som v živote zažila ..

lost

no ale fakt :D
ono mozno preto to tak dlho trva, lebo vrta 2 minuty, potom prestavka na nieco ine a potom vrta zas 2 minuty a prestavka na nieco, ale nemam tusenie, co pri tej prestavke robi/robil :)
kazdopadne skusim sa objednat na dalsie vrtanie, len tak zo zvedavosti a potom dam vediet..