Potrebujem poradiť ohladom hnisavých mandlí a áft

Príspevok v téme: Potrebujem poradiť ohladom hnisavých mandlí a áft
patrik234567

Čaute ludia, mam taky problem ze v marci som mal anginu, vybral som antibiotika a zasa sa mi vrátila, potom som šiel na krčné tam mi boli robené stery z hrdla a mal som ho čisté. Žiadny streptokok nič podobné. Predvčerom som sa vracal domov večer a začalo ma škriabať v hrdle, pozrel som sa a mal som tam zasa nejaké biele bodky. Avšak teraz to vypadá skôr na také biele povlaky cca 3x5mm alebo tak. Neviem to presne opísať. Šiel som teda na pohotovosť lebo sa mi ťažko prehĺtalo a tam mi povedali že to bude asi niečo virusove , a dali mi penicilin 500. Tiež neviem prečo ATB ked na virusove ochorenia ATB nezaberaju. Co viem teda,, nechcem sa robiť mudry.. Chuť do jedla mám, teploty žiadne, únava tiež žiadna akurát si idem lahnuť z donutenia ked nemozem ist von za kamaratmi... tak nemam co robit idem lezat. Inak unavený vobec niesom. Vždy ked som mal angínu tak som mal teplotu alebo som bol malátny alebo niečo podobné. A k tomu sa mi vyhádzali v ústach afty pod jazykom vzadu pri 7. zuboch a ešte aj na bokoch v ustach. Potieram si ich Kamistadom a Mundisan gelom... Neviete mi poradiť čo to môže byť alebo ako sa zbaviť tých áft ? DIki moc..

magn

RMG, mozes mi vysvetliť aký je rozdiel medzi vlákninou a mikrovlákninou. Zmenil som svoje stravovanie kvoli kandide, v podstate jem uz len surovú stratu. Raz za cas si dam celozrnny chlieb (sodovy). Myslel som ze prijímam dost vlákniny, ale teraz ked čítam o mikrovláknine tak neviem ci jej prijímam dostatok a co to vlastne je.

RNG

Este raz tu pripomeniem brat rozne mikrovlakniny kazdy den v mnozstvach najmenej 15 gramov ako doplnok potravy.
Totiz aj tie najsilnejsie probiotika 30 ci 75 miliard kultur, su v kapsulke parsto miligramov. A plne osidlene creva maju az 1 kg probiotik, tj probioticke kultury su len malicka nasada a treba ich aj tie najsilnejsie rozmnozit najmenej 1000 krat, a to sa da urobit len jedenim dostatku mikrovlaknin, ci uz z potravy alebo doplnkov.
Vela lekarov tvrdi, ze tolko z potravy dostat nie je dnes ani mozne, preto sa treba obratit na rozne doplnky(psylium, inulin, arabinogalaktany, pektiny glucomanan a podobne) lebo probiorika potrebuju hromadu potravy a to pestrej, tj nie len jediny druh mikrovlaknin ale zmes roznych.

magn

ahoj

najlepsie bude ak si presitas toto forum, ktore sa tomu venuje :

www.upramene.cz

Je tam toho mnoho a urcite najdes to co chces, ak aj nie tak staci napisat.
Priklanam sa aj k tomu co pisal RNG a to konkretne k tym probiotikam, ja som bral pocas liecby tieto :
www.amazon.co.uk
Je to 30 bilionov, cize riadne nad normu, ale potreboval som mat istotu, ze sa z toho dostanem. Neviem ci sa nieco podobne da kupit aj na SVK, ale snad ano.

Keby si mal este nejake otazky tak napis

patrik234567

A ak sa mozem spytat, tak ako casto pouzivas tie kvapky alebo kolko si ich dávaš ? Je na to niekde na internete nejaký ,,návod,, ?

RNG

roztok GSE, oreganovy olej a NAC, to by som na to pouzil ja. Ak by to bolas naozaj viroza, a nie len "odhad" lekara, tj laboratorne dokazane, tak by som bral napr chaparal. A samozrejme mikrovlakniny a probiotika, lebo mozes mat oslabenu imunitu prave pre zle/znicene probioticke osadenie criev, co je spravidla nasledok brania antibiotik.

magn

Tak konkrétne ja som kupoval z tejto stranky
-odkaz odstránený-

Akurat ze si to riedim citrónom alebo citrodekom, ale kludne sa da použiť aj ta ich kyselina citrónova, ktoru si treba zarobiť pretoze je krystalicka.

patrik234567

Prosím mohol by si mi povedať aký presný typ kvapiek máš odskúšaný ? :) na nete som ich našiel vela a ratam ze nie kazde budu ucinne

magn

Ahoj, to co opisujes moze byt aj kandida, ale v každom pripade ide o oslabenu imunitu a preto sa Ti to vyhadzuje v ústach. Ja som s tym mal tiez problem, ked som bol chory tak sa mi vyhodili afty v ústach a to som býval chory cca kazdy 3. mesiac. Nakoniec som objavil kvapky MMS, ktoré Ti žiadny doktor neodporuči, pretoze bez chorých nema pracu a peniaze, ale pritom to oni sami užívajú. Od kedy som ich zacal brať nie som vobec chory a to uz je cca 1,5 roka, takze si pozri tie kvapky na nete o co vlastne ide.