objatie

Rubi

Lucka1 presne si to vystihla tou poslednou vetou.A niektori muzi mozno nevedia vyjadrovat city slovami ale skutkami to dokaze kazdy, ked miluje.To sa proste neda nemat chut toho druheho objat a nechciet ho drzat v naruci.Pre mna je aj nepochopitelne ze dvaja zalubenci idu spolu po ulici akokeby neboli ani par,ze sa ani nedrzia za ruku to je dost divne.Taky vztah by som nechcela.Mohol by mi aj tisickrat povedat ze ma lubi ale keby ma nechcel drzat za ruku a objimat ma tak by som silne pochybovala ci to nie su iba slova.Za muza hovoria ciny,nie slova.

lucka1

V mojom vzťahu hrá objatie velmi, velmi dôležitú úlohu. Sme spolu asi 16 mesiacov. Zo začiatku som to vyžadovala ja, ale tak si na to zvykol, že nevie bez toho byť a stále ma chce mať pri sebe :) Je to fakt úžasný pocit - cítiť niekoho pri sebe, ako mu bije srdiečko, ako dýcha,... A nechcem nikoho uraziť, ale čo je to za vzťah, v ktorom sa dvaja neobjímajú?? Pre mňa to znamená čosi ako "LUBIM TA" bez slov.

vikiniki

Ahoj clara,

ked ti to je jedno, uz si asi apaticka a to nie je dobre, lebo si mozes zvyknut pomaly aj na to, ze ti bude prejevovat akokovek ze ta lubi. Ak ni je ten typ, co by to robil , ok, mozno mu to este nik predtym nepovedal, ale mala by si mu to povedat, ide o to ci v kutiku duse naozaj chces aby ta objal alebo ti je skutocne jedno ci ta obijme. Neviem, ja by som asi vztah bez objati nechcela, myslim, ze by bol len prilis prakticky - mozno ekonomicky a malo o tych dvoch ludoch...

inusa

no píšeš že ste spolu niekoľko rokov, to je zvlaštne...ja som sa tak bežne neobjímala pokiaľ si dobre pamätám tak s ani jedným z mojich bývalých ale vtedy sa mi to zdalo normálne a nevadilo mi to ako píšes aj teraz ty...ale moj terajší vzťah je výnimočn, síce trvá u mňa "až" u vás možno "len" pol roka ale len od tohto môjho priateľa som už v úplne prvý deň čo sme sa stretli, počula tie krásne slová "objím ma"... bolo to pre mňa niečo nové a super keďže dovtedy mi to žiadny z tých sebcov nepovedal a bolo to pre mňa aj trochu zvláštne/neobvyklé...tak skús aj ty niekedy len tak priateľovi povedať "objím ma" a bol by debil keby to neurobil a uvidíš že ak to budeš robiť/hovoriť častejišie (moj priateľ mi to síce povie takmer vždy keď sme spolu hoci ho už dlhú dobu objímam sama od seba každú chvíľku s veľkou radosťou) tak si zvykne a sám ťa začne objímať... no samozrejme,že to nemusí byť v tvojom prípade isté lebo je všeobecne známe,že chalani svoje city a emócie radšej pred svtom skrývajú...ale za skúšku nič nedáš no nie?... to snáď stačí =o)

Rubi

Tak mne by to vadilo.Moj priatel bol na zaciatku vztahu taky hanblivy ze sa nechcel drzat za ruku na ulici ale som mu povedala ze ja nemienim s nim chodit po ulici ako s kamosom ze mi to velmi vadi a on si uvedomil ze mam pravdu a teraz ma uz sam pyta aby som mu dala rucku tak sa mu to zapacilo.

clara01

no, my sa nedrzime ani za ruku, a ak chcem objatia, tak to urobim ja, on sa ma dotyka vylucne len v posteli, tak je to.

Rubi

Ja si neviem predstavit vztah bez takych samozrejmych veci ako je objatie a to drzanie za ruky by mi tiez chybalo,ist s partnerom len tak po ulici a nedrzat sa,pride mi to take neosobne ale ked to tebe nevadi.

kulia

A co tak napriklad drzanie za ruky ked idete niekam s partnerom, my sa s partnerom vobec nedrzime za ruky, spociatku mi to trocha prekazalo ale teraz som si asi zvykla, no toho objadtia mam viac nez dost.