Uverit?

Príspevok v téme: Uverit?
lubiatko

S priatelom sme sa dali dokopy asi pred 4 mesiacmi. Zoznamili sme sa cez zoznamku. Ja som sa zoznamkam dlho branila, ale nakoniec som to skusila a zoznamila som sa niekolkymi fajn ludmi. Aj moje 2 byvale vztahy boli zo zoznamky. Aj ked su to byvale vztahy, som vdacna za tie skusenosti. Zoznamovala som sa takto s muzmi asi 3 roky a stretla som sa asi s desiatimi z nich. Stretla som sa len s tymi, ktori ma niecim zaujali pri pisani. Mala som stastie, ze vsetci z tych desiatich boli "normalni", cize ziadni "typci" ci "magori" :). To ze sme sa dalej nestretavali, bola vec dalsich vzajomnych sympatii.
K mojmu problemu:
Ked sme sa dali dokopy s terajsim priatelom, povedal mi, ze on sa tiez zoznamoval len cez zoznamky, ale ze on tych stretnuti mal viac, asi 20. Mal jeden predchadzajuci dvojrocny vztah a tiez bola zo zoznamky.
Minuly tyzden nastala situacia, ze potreboval niekomu zavolat, nemal to cislo v mobile, ale vraj ho ma na FB v spravach. Ja som bola pri PC, tak ma poprosil, aby som mu na jeho profile pozrela v spravach to cislo. On mi uz davnejsie povedal svoje heslo, ktore vsade pouziva, vraj nema predo mnou co skryvat a hocikedy si mozem pozriet jeho FB alebo maily. Nikdy som to vsak neurobila, nepotrebujem ho smirovat. Tak som mu pozrela to cislo a padol mi zrak na spravy, ktore som mu pisala ja na FB a pod tym boli spravy od nejakych dalsich dievcat. Zo srandy sa pytam, ci su to byvale frajerky a on, ze len take stretka zo zoznamky, ze s tou len raz, s tou 2x atd. Potom mi vsak padol zrak na datumy tych sprav a uvedomila som si, ze to sme sa vtedy zoznamili my dvaja. Potom som uz presla cely zoznam sprav a hovorim, ze to je ich fakt vela a ze niektore datumy sa prekryvaju, ze ci sa stretaval s viacerymi naraz. Priznal sa, ze ano, ze predsa clovek moze mat viac kamaratok. Ja som argumentovala tym, ze na zoznamke sa predsa nehladaju kamaratky ale priatelky. A on na tom, ze chcel sa s niekym zoznamit velmi moc a po tom rozchode pred dvoma rokmi ked si mysleňel, ze je to vztah na cely zivot, chcel uz nieco naozajstne, do buducnosti. A ze niektore baby vedia strasne natahovat cas, on ten cas nemal, lebo mu taha na 30 a nechcel hladat niekoho do 50, tak skratka hladal "vo velkom" a postupne ich vylucoval. Ak po 2 stretkach mal pocit, ze to nie je ta prava, tak to skoncil. Bola som sokovana, lebo mne vzdy po takomto stretku, ked som zistila, ze zase raz to je ten nespravny muz, trvalo dost dlho, kym som sa odhodlala na dalsie stretnutie. Pytala som sa, ci aj ked sa stretaval so mnou, ci tam bola este aj nejaka ina. Povedal, ze nie, ze ked stretol mna, ze hned vedel, ze je to "ono" a ze dalej sa s nikym nestretol a ukoncil aj vsetky "rozpisane" kontakty.
Je nam spolu fajn, je uzasny, nikdy mi v nicom nedal zamienku, aby som mu neverila, nikdy ma v nicom neskalaml. toto ma dostalo. Bola som soknuta. Vysvetlil mi to, uz ho poznam , viem, ze nevie klamat a snazim sa mu verit. Ale niekedy mi to vrta v hlave, ako mohol "oblbovat" viacere naraz a kazdej hovorit/pisat to iste, ...ze ho zaujala, ze mu je s nou dobre, ze sa rad stretne zase...atd
Uverili by ste a verili nadalej? Neriesit to?
(obaja mame pred 30tkou a zhodli sme sa v tom, ze chcem uz vazny vztah a to sme hladali aj na tej zoznamke)

Radikal44

Co je na tom,ze hladal zeny "masovo"? Ved ta nepodvadza a ma len teba, to je minulost. Ja som tiez hladal zeny podobne,aj ked nie na internete, ale na diskotekach. Skoro kazda jedna diskoteka bola jedno telefonne cislo, potom kava a dalej nic. Vzdy mi islo o vztah. Az kym som nestretol svoju lasku. S tou sa ta kava "predlzila" a sme spolu uz 2 roky. A tiez mi toto vycitala, ze som pred nou tahal na kavy a drinky vseliake coury. Vysvetloval som jej, ze si to predstavuje nejak idealne, ze som nikoho nemal hladat a iba ju mal najst. Tak to nefunguje. Ked chcete niekoho najst, musite niekedy hladat naozaj silno a poriadne a toto su tie nedorozumenia co vznikaju. Potom ju to preslo a teraz mi to uz vobec nevycita. Najhorsie boli ale tie zaciatky, ked som s nou prisiel niekde do baru a vseliake baby ma tam zdravili, lebo som ich raz oslovil.
Hlavne vy zeny si to predstavujete idealne,ale bohuzial vy sami to takto komplikujete, lebo si strasne vyberate a potom chlapom neostava nic ine ako stale skusat, skusat a skusat.

iskierka

niee..ziadne rozchody ako tu podaktori pisali, ja neviem, nevidim na tom nic zle. niektori ludia hladaju svoju polovicku vo velkom a húfne
a myslim si, ze on tie kocky nepovazoval za nieco dolezite, asi mu ani nenapadlo, ze by si to mohla pri prezerani jeho sprav nejak hlbsie analyzovat, lebo v opacnom pripade by ti ani to heslo k jeho uctom nedal :)
verim, ze je to nie moc prijemny pocit, ale urcite kvoli tomu nestresuj :)

natalka2

ak ste spolu teraz a ste stastni,nerobila by som z toho vedu. ved to bolo davno, ked este ani jeden z vas nevedel, ako a ci sa vas vztah nejako vyvinie..

xdanielax

ma ta rad, je vam dobre, tak to neries.
Len preto, ze ty sa z dvoch nevydarenych stretnuti spamatavas, ini ludia sa nemusia. Ved ho k tym babam nic neviazalo, len sa s nimi stretol a zistil, ze to nie je ono. Nepridavaj si zbytocne starosti a investuj energiu do uzitocnejsich veci.

kafe

mne to tiež príde normálne. Veď im nevyznával lásku na prvých stretnutiach. A zaujať ho skutočne mohli aj iné baby, nemusel ich ani "oblbovať" len im povedať to, čo v tom momente cítil. No nezaujali ho až natoľko, aby s nimi pokračoval.
Prosím ťa uvedom si, že muži prežívajú a cítia veci ináč ako ženy. Čo je normálne pre teba, nie je normálne pre nich. Nemáš byť z čoho šoknutá.

doubledog

a co je na tom?
to je predsa normalne, kym nevedel, ci to s tebou bude nieco vazne, riesil popritom aj ine.
ved to robi skoro kazdy muz, co pouziva zoznamky. je to prakticka metoda.

praveze bud rada, ved si vyhrala v tvrdej konkurencii.

Anaya

To, že tu niekto napíše, že by veril/neveril, neznamená, že to tak budeš cítiť aj ty. Ak máš pocit, že by si mu veriť mala, tak tomu daj nejaký čas a počas toho obdobia uvidíš, či sa vyskytne niečo, čo naštrbí tvoju dôveru v neho. Zo dňa na deň sa to neurovná, daj mu čas.

lubiatko

Este dodam, ze od nasho prveho stretnutia chodi za mnou 3x do tyzdna (medzi nami je 90 km), po dvoch tyzdnoch ma zoznamil skoro so vsetkymi kamaratmi a po 3 tyzdnoch ma chcel predstavit rodicom. To som ja nesuhlasila a odlozili sme to o par tyzdnov. Teraz vsak uz pozname navzajom obe rodiny. A hlada si novu pracu v mieste mojho bydliska, aby sme boli k sebe blizsie.

Heatherka

oooooooh. ja som mala raz takeho, co presne toto, sa zoznamoval a stretaval a potom, ked sme spolu chodili tak i nadalej sa stretaval a zoznamoval a pritom mi tvrdil, ze nie :) klamar a idiot. takym neverit. len ta bude klamat.... podla mna bude sa stretavat i nadalej ak nie teraz tak neskor..