Diabeticka polyneuropatia?

DANO777

NA CUKROVKU, REGENERACIU MOZGU, CHOLESTEROL, TLAK, KRVNY OBEH A OBRAZ, OSTEOPOROZU + VELA INYCH DIAGNOZ AJ RAKOVINU, VELMI RYCHLE A UCINNE ZABERA CISTA STAVA Z GOJI,(KUSTOVNICA CINSKA) OBSAHUJE 50X VIAC VITAMINOV AKO POMARANC A 80X VIAC ANTIOXIDANTOV. MNE KLESOL TLAK V PRIEBEHU MESIACA ZO 118/183 NA 85/125 A TO MAM 120KG A BEZNE PIJEM 2-3 SILNE PRESO KAVY. MOZTE SI JU OBJEDNAT NA STRANKE HIMALYO.CZ A ZO ZLAVOVYM KODOM C. 3261 KTORY TREBA ZADAT PRI REGISTRACII, ZISKATE PERMANENTNU ZLAVU 50KC NA KAZDU FLASU A 20KC NA KAZDY BALICEK SUSENEHO, ALE DOBRE LIECIVE UCINKY MA STAVA. SUSENE MA OVELA MENEJ VYZIVOVYCH HODNOT. DENNA DAVKA JE LEN 25ML, FLASA JE NA MESIAC. V PRIPADE, ZE POTREBUJETE PORADIT, TAK KLUDNE ZAVOLAJTE. 0903460303.

PRI AKEJKOLVEK FORME RAKOVINY JE DAVKOVANIE 3X 50ML, RANO NA LACNO A POTOM VZDY ASPON POL HODINY PRED JEDLOM.

www.youtube.com

RNG

Klinicky ucinok sa da dosiahnut len megadavkami tych dvoch foriem vitaminov B, tj z potravy nemozes nijak take davky dostat.Ja som pri 300 mg benfothiaminu necitil ziadne zlepsenie, ale prim vyse 700 mg som to zacal uz pocitovat zretelne.
Ine formy B-1 sa ani nedaju brat ako doplnok v tak masivnych davkach

vitavi

Tieto komplikácie sú následkom zlých diétnych odporúčaní, keď lekári odporúčajú diabetikom prevažne živočíšne potraviny a mliečne výrobky. Problém spôsobujú husté lepkavé a tuhé tuky, nedostatok minerálov a vitamínov z takejto potravy.
Problém sa zlepší, ak diabetici založia jedálniček na prírodných neobrusovaných obilninách a zelenine, ktoré im dodajú nielen B vitamíny ale i iné vitamíny, minerály a vlákninu . Takáto potrava postupne prečistí cievy a zabezpečí u DM II stabilnú hladinu cukru.
Tuky živočíšne a stužené je nutné nahradiť občasnou konzumáciou ryby a výhradne panenským olejom alebo semienkami, ktoré neupchávajú cievy a nebránia cirkulácii.

RNG

Novsie udaje, pomocou benfothiaminu a No Flush B-3, hoci to aj nepouzivam pravidelne mam zatial polyneuropathiu v nohach pod kontrolou. Ziadne bolesti, hoci tie znicene nervy sa mi tam velmi neobnovuju. Cit este stale mam, nijak sa to nezhorsuje aj napriek vysokemu cukru v krvi , kde odmietam pouzivat chemicke lieky alebo inzuliny.
Tak isto zrak ani sluchj sa mi nezhorsuje. Mozno by sa mi to aj zlepsilo, keby som spominane vitaminy B pouzival kazdodenne v tych odporucenych davkach.

MarianK

V zahraničí, v mojom prípade Holandsko sa používajú špeciálne dynamické vložky do topánok pre diabetikov, ktoré účinne zabraňujú tvorbe vredov - uclerov. Sú k dostaniu aj u nás prostredníctvom internetu. Je to pomerne lacná záležitosť v porovnaní s ostatnými typmi liečby, ktoré su oveľa časovo aj finančne náročnejšie. www.medicovi.sk

bewinka

Dobrý deň.
I mne zistili diabetickú polyneuropatiu. Mávam strašné bolesti, najmä k večeru a v noci, už som pár mesiacov nespala. Užívam Tiogamu a gabapentín teva na zmiernenie bolesti. Ak ale môžem poradiť a pridať sa do diskusie, veľmi mi pomáha studená voda. Kúpila som si kýbel, do ktorého mi poľahky vojdú obe nohy tak,aby som ich nemusela mať pokrčené. Vždy večer aj na noc si robím zábaly, niečo v zmysle Prisnitzovho zábalu. Namočím si osušku do studenej vody, prípadne plienku a omotám si ju napevno okolo nohy od prstov až po koleno. Túto osušku ďalej obalím dekou, na nohu dám navyše ponožku, aby bola osuška pevne zabalená. Zafixujem to celé elastickým obväzom. Chvíľu to chladí, potom sa to zahrieva a napomáha prekrveniu. Oveľa lepšie sa mi spí, aj funguje.

spaceboy

Nikaroxy
Ak tvoj otec trpi cukrovkou desat rokov a zanedbava navstevy u lekara a nesprava sa zodpovedne k svojej chorobe, a teraz navyse pocituje bolest v oblickach, moze mat diabeticku nefropatiu. Mal by si nechat spravit laboratorne vysetrenie - mikroalbuminuriu. Ak otcovi nedohovorite, moze mu hrozit chronicke zlyhanie obliciek a vtedy jedinou moznostou bude transplantacia. Nieco o tom si mozes precitat tu dia.hnonline.sk

nikaroxy

Ahoj, chcem sa spýtať na jednu vec. Moj otec trpí cukrovkou už zo 10 rokov a teraz asi cca 4 mesiace sa stazuje na bolesť obliciek. Vyhovara sa samozrejme na prechladnutie - ale to by tak dlho netrvalo. Ako prebieha vysetrenie tych obliciek? moze byt ze ma u napadnute tie oblicky? co mam robit? je velmi nedisciplinovaný diabetik a máme o neho s mojou mamou naozaj strach. Nechodí pravdilene na prehliadky, iba ked uz nutne mu doktorka zavola a vtedy ked potrebuje inzulín. Velakrát ma cukor vysoky a velakrat nizky. Velakrát sme ho s mamou kriesili ked odpadol. Mam o neho vazny strach. Uz ma 50 rokov a stále sa správa ako malé dieťa, ktoré treba kontrolovať či sa najedlo. Ak mi viete s tymi obličkami poradiť, že ci by som mu vedela popripade preventivne nejake lieky kupiť, i ked najlepšie by bolo urcite vysetrenie.

RNG

Ina na hojenie ran najma na koncatinach pouzivam zmes cukru, kokosoveho oleja a par kvapiek citricidalu. Pouzivam to uz vyse 10 rokov, velmi uspesne(Tiez DM2 s polyneuropathiou, dlhe roky)