Mykóza - moj priatel , strasiak , neviem sa jej zbavit ,som zufala

Bego

Súhlasím s dievčatmi nizšie. Pre mňa je jednotkou wobenzym. Tiež som trpela týmito problémami ale odkedy ho užívam už je to ok. Odporučila som ho aj kamoške a tá si tiež nevie vynachváliť.

Martalis

je zvlasne kolko sarapaty vie urobit tento neprijemny drak, ja uz mam nastastie problem zazehnany jedine enzymami na neho!!! wobenzym , preventivne uzivam

lalinaku

hm ziaden carvacol som tam nenasla ja mam od tejto firmy www.zdravavyziva-symphytum.sk Inak dnu ma uz nesvrbí iba na klitaku co mam robit s tym ? je tokusok cervene a lieky Fungolon kt.som brala uz nemam :( a sem tam to svrbí pocas dna. Vlastne ked mozem mat styk s priatelom?

AlexSandra

Lalinaku, prever si, kolko mg carvacrolu je v jednej davke toho oreganoveho oleja. Lebo prave ten pomaha proti mikrobom. Inak jedine placebo..

lalinaku

nevie mi niketo povedat preco mi tie tbl.nezabrali? svrbenie prstalo len je to zacervenané .vsetko naokolo ? stretol sa uz niekto s takym niecim podobnym?

eviku777

lalinaku/ mozem sa spytat otazky:
1. neberies nahodou antikoncepciu?
2. preliecil tvoj gynekolog ZAKAZDYM aj partnera?
3. urobil ti gynekolog KULTIVACIU vzdy ked si prisla z problemom?

lalinaku

cawte :) lekar mi dal fungolon tbl. a macmirror 500 ku .Zaberie to ? raz som to uz mala tak sa uvidi, vraj ked nezaberie tak mam ist ku alergologovi. Inak mi nevedel poradit nic viac oooch :(a beriem Wobenzym a dokonca som si kupila aj oreganovy olej,ked ma toto z toho nedostane vonku tak neviem čo :/ Ozaj ma niekto nejake recepty co s tym olejom? citala som ze to treba nejako primiesavat do jedla ci co , ale co konkretnejsie to neviem vraj sa nesmie uzivat 100%koncentrat. A to KOLOIDNE STRIEBRO? co s nim ,ma sa niekde aplikovať ?

Siska238

Mne sa začali objavovať mykozy od vtedy čo beriem antikoncepciu. Gynekolog usudil že to je z toho, tak som ju skúsila vymeniť, a pomaly som takto vymenila štyri druhy. Až kým som si o tom nezačala podrobnejšie čítať na internete, a dospela som k tomu že to je oslabenou imunitou. Začala som piť Aloe Veru od Bayeru, sice to dosť zasiahne do rozpočtu, ale určite lepšie ako sa stále dopovať tabletkami. Okrem nej pijem aj acidofilné mlieko a nemala som s tým problém už vyše pol roka. Síce teraz sa mi zdá že to každú chvíľu príde, ale čo viem, príčiny sú aj tvrdý sex - ked je baba málo vlhká, alebo ked používaš nekvalitné pomôcky. Na to som prišla vlastnými skúsenosťami...