Ktorá horalka je najlepšia?

lost

rozhodne je samo-upecenie kolacu/torty nekonecne nasobne krat lepsie ako horlka :)
alebo akakolvek ina luxusna sladkost, aj keby bola zlatom popisana..
a to pretoze "od mamicky to chuti najlepsie" :P
vo veku 4 rokov je to vedecky nepriestelny fakt.

alibi

POTREBNÉ PRÍSADY

tvaroh * celozrnná múka * hnedý trstinový cukor * mlieko * banány * maslo a múka na vymastenie pekáčika * 2-3 vajíčka * 1/2 kypriaceho práška * vanilkový cukor * OZDOBA: čokoládová poleva * light šľahačka * ovocie * mleté orechy * čokoládové hoblinky... čokoľvek chcete

POSTUP PRÍPRAVY

Milé dievčence, mala som chuť na niečo sladké a zdravé, pozrela som do komory, čo mám a tak som urobila takýto rýchly zdravý koláč. Schválne neuvádzam presné gramáže surovín, pretože som všetko robila od oka. Suroviny, ktoré som použila, treba na každé pečenie, čiže múku, vajcia, mlieko, nejaký tuk a cukor... Tvarohu som použila asi 2-3 vaničky, chcela som ho čo najtvarohovejší :-) Cesto vypracujte husté, ako keby ste ho vysmážať. Chutil výborne studený aj teplý, aj deň po.

misicka1

moja dcéra má 4 roky, chcela som ju odmeniť s nejakou sladkosťou, a hovadiny ako kinderky a pd. to nej nechcem zbytočne tlačiť, sama som bola na tom zavisla :))) ;()) takže neviem, že čob y bolo najlepsie..ja viem, ze zdrava horalka neexistuje, ale sú zdravšie a nezdravšie, nie?? x))

..ps: moja dcera este nikkdy nemala sladkost, teda okrem ovocia cerstvrho a suseneho v mueysliach...:)