Korčulovanie, skutočne ste schudli?

Príspevok v téme: Korčulovanie, skutočne ste schudli?
dontknow

Ahojte, tuto temu zakladam, pretoze toto leto som zacala korculovat :) teda presnejsie su to nejake dva tyzdne.. Chcela by som sa spytat, ci ste skutocne na sebe spozorovali, ze Vam spevneli stehna a zadok ??:) nejak sa mi nechce tomu verit, nakolko som vobec nemala svalovicu :D Za kazdu odpoved Vam dakujem :)

ja som

ja som schudla na korčuliach 13 kil za 2 mesiace :) cca 10-12 km denne a tým myslím ozaj korčuľovanie. . Nie pomaličky ísť :) napr moja prestavka na napitie bola az v ciely a podarilo sa mi to v lete. . Pri poriadnych horúčavach keď sa ostatným kúpali :)

dontknow

snazila som sa korculovat kazdy den, samozrejme vzdy sa nedalo.. keby som to zhrnula, tak kazdy druhy den urcite a ked sme to zhruba odmerali, tak to vychadzalo nejak do 10 km, to nam trva taku hodinku, ked neratam pauzu na napitie :D kazdy tyzden si ale posutpne pridavame, takze tento tyzden by to mohlo byt uz 12 km :))

dontknow

lytkaa??? to mi ani nepis :D:D ja mam uz teraz veeelmi pevne lytka oproti mojej postave... tomu som sa chcela vyhnut ...:-/