Pomozte psikovi

Príspevok v téme: Pomozte psikovi
pomozte

ahojte, moj stryko ma po dedkovi psa. Je to krizenec vlciaka, pekny velky cierny. Psik je cely zivot na retazi, a je agresivny k cudzim ludom. kym na retazi nebol tak bol dobry.. :( teraz ho vobec nepustaju pobehat, lebo sa vedla stavia dom a nahodou by niekoho pohryzol. Ja si ho zobrat nemozem, je to psik zvyknuty na vonok, a hlavne byvam s rodicmi a ti mi za ziadnu cenu nedovolia :( je niekto kto by ho prijal a prevychoval a postaral sa? Alebo viete niekto o niekom? kedysi som v spravach videla reportaz o panovi, ktory sa takymto psom venoval a nechaval si ich alebo ich po prevychove dal do dobrych rodin, len neviem kto to bol ani kde hladat. prosim pomozte.

Naja85

Ahoj, napisala si aj tym ludom, co som na nich davala odkaz(Zbynov a Zilina) a ak ano, odpisali ti nieco? Ak chces , aby si ho niekto zobral, musis ho niekde odprezentovat aj s fotkou vo forme nejakeho inzeratu s co najvystiznejsim popisom+spoj sa stymi ludmi(oni maju ovela vacsie skusenosti s adopciou psov ako ty, vedia akym ludom sa maju vyhnut, ake otazky klast zaujemcom, aby pripadne zistili, ci nejde o nejakych kseftarov).

Jessi_1111

Ohlás to na políciu ako týranie zvierat. Psíka mu zoberú do útulku alebo k dobrým majiteľom, kde sa bude mať lepšie. Rodina - ne rodina, ak ti na tom psíkovi záleží,udeláš to! :);)´;;;;;);;;;---)--

Naja85

Predpokladam, ze chces, aby pes dostal noveho majitela a isiel do lepsich podmienok. Mozes tam len napisat, ci by ti nepomohli so zhananim noveho domova(pes by bol zatial u tvojej rodiny), pripadne s docasnou opaterou, kde by pes bol u niekoho na cas, kym si nenajde novy domov. Inak, nechcem strasit, ale krizence nemockych ovciakov si dost tazko hladaju domov, kedze v kazdom utulku je ich niekolko. A ludia z utulku ti skor pomozu, lebo maju vacsie skusenosti s hladanim novych majitelov.