Chcem silikony, potrebujem poradit :)

dolcegirl

Betka123 vsetko ako vravis, nedam si moc velke, mozno max. tie trojecky ;) Dakujem ti za radu o tom ze si to mam dat cez pazuchy, rozhodne nechcem mat ziadne skarede jazvicky pod prsiami :) Ale mne sa viac pacia tie gulate :))

Betka132

Kludne si to daj, ja to mam uz 5 rokov s som spokojna. Sprvoti boli tvrdsie, bolo to na pohmat citit, mne sa to hojilo dlhsie a komplikovanejsie ako inym. Ale nakoniec to tak zmaklo, ze to mam rovnako makke ako sadlo na riti. Na omak muz nespozna. Daj si to urobit cez pazuchy, nebudes mat jazvy pod prsiami a daj si anatomicke tj. slzickove implantaty, vyzeraju ovela prirodzenejsie ako gulate. A nedavaj si moc velke, no teda ako chces, ale mne sa to nepaci. Ja som mala nulky, teraz mam dvojky s som max. spokojna.

dolcegirl

:) prsia si dam urcite spravit az po skole, ked si na ne aj co to zarobim a kym skoncim skolu a zarobim, budem mat mozno aj 21 ;) takze tak, no terajsi plasticky chirurgovia maju vraj dost plnku a na operaciu cakas aj dva roky (co som pocula ja) dalsia vec, nemyslim si ze by mi este prsia narastli, ale to je jedno...Dakujem niektorim tu na nazory a beskyd mal by si si asi zasexovat nech mas trosku lepsiu naladu a zmyslanie o zivote, hlavne svet je farebny, nie sedy alebo ciernobiely, tak by si sa podla toho mal spravat...:))

Joo

beskyd ..... neda sa povedat ,ze mam nejake extra zle skusenosti ,praveze ja to berem len ako skusenost ,ktora ma i napriek tomu neopravnuje nadavat ( niekomu )
..a ani netvrdim ,ze urazas niekoho adresne skor ,ze moc zovseobecnujes
je pravda ,ze pises moc zaujimavo no obcas trosku .... hmhmmm ;)
na to ostatne reagovat ani nebudem ,nema vyznam ,lebo uz sa tu rozoberalo slovko pipka aj v inej teme a nerada by som sa znizila pod niekoho uroven ......

Jessica.

Si sa zbláznila, dievča? Ešte nie si ani dospelá a už chceš plastiku pŕs? Ale nie, prosím ťa, nerob to. Čo na to tvoja rodina? Asi by neboli nadšení, tvoje prsia sa ešte stále vyvíjajú a keďže nie si s nimi spokojná, to ešte nie je dôvod na plastiku, pre Boha!

beskyd

Joo, ked mas s chlapmi zle skusenosti tak o nich kludne pis co chces, aj tak je to v podstate len tvoja vizitka koho k sebe pustis. a nevedel som ze je taky problem so slovom "pipka", ved oproti slovniku dnesnych 13 a viacrocnych je to ako z ucebnice etiky:) no a k urazkam sa ti vyjadrit neviem, neviem o tom ze by som adresne urazal zeny, na slovensku sa ich este najde zopar tych skutocnych, hoci cim dalej tym viac sa viete kvalitne urazit aj same tym co so sebou robite:)

ali1

Len taka mini tazocka,jo?

Som tiez v tvojom veku,a tiez tusim mat silikony,aj si ich dam.

Ale samorejme nie v takom mladom veku,nakolko chcem mat niekedy babatko a chcem citit aj ten materisnky cit.Vies o com hovorim? ze ked budem kojit,tak prirodzene,uzasny pocit,ak by som si dala plastiku prs,musela by som mlieko odsavat...vies kolko zien v mojom okoli preplakalo,lebo nemohli kojit kvoli nedostatku mlieka?

Ver mi,rob tak,aby si nelutovala...vsetky,teda skoro vsetky mlade zaby sa des ponahlaju,pri tm si neuvedomuju ake su nasledky....

Ked som nad prsiami takto rozmyslala,hned som si povedala ze pockam...chod radsej na gyndu,nech ti predpise HAK ...ak budes k tomu este aj makat ako sa tu spominalo,cvicit hrudnik,neovisia,nespadnu po vyysadeni antikoncepcie.

Tak , premysli sa! :)

xxxy

TAKŽE stojí to cca 3000,- €, takže dievčatko môžeš začať odkladať do pokladničky ... alebo máš rodičov, ktorí ti to zacvakajú?

Inak, možno keby si začala cvičiť na prsia , tak by sa ti zväčšili, ale musíš na sebe zamakať. A podľa mňa radšej to, ako si dať spraviť umelé kozy v 18ke.

Joo

beskyd :)... trosku som si zataktizovala a preto to slovne spojenie krasna silikonka..... samozrejme ,ze si sa chytil a patricne reagoval co som samozrejme od teba ocakavala ;)
no a ak nechapes co konkretne divne si napisal ,tak len na objasnenie kusok z tvojho slovneho prejavu
"ze tieto umele PIPKY su dosledkom medialneho vyplachu?"
to co sa objavuje vsade, kde nieco napises a to su urazky ,urazky ,urazky na adresu zien ,ktore sice osobne nepoznas a ani nevies cim si niektore v zivote presli no i napriek tomu ich zhadzujes ,urazas a ...... nechapem ,preco takto reagujes skoro v kazdej teme do ktorej nieco napises ....ver ,ze aj ja po tej mojej skusenosti by som mohla o chlapoch pisat, ako o tych najvacsich "hovadach" na svete :DD
... viem ,ze mna do toho tvojho prejavu nic no obcas to prehanas a mna to proste ......

beskyd

joo, mozes ma brat ako len ty sama chces, ale neviem co konkretne divne som napisal, ze tieto umele pipky su dosledkom medialneho vyplachu? o zenach z BA tema nie je tak skor mne pride zvlastne preco to niektori ludia maju potrebu vytahovat aj ked je to v danej teme odveci. mne sa napriklad zda divne ked niekto napise slovne spojenie "krasna silikonka":) ..ale asi ti to nebudem pisat v teme o policajtoch:)