Pilates je k niecomu dobrý?

Príspevok v téme: Pilates je k niecomu dobrý?
lollaaa

bude stacit pilates ako šport z nejakých videí na youtube v rámci chudnutia či to je na prd ? Lebo mna absolutne ziadny sport nebaví a momentalne som na dedine a behat ma teda nebaví ani kus, byciklovat tiež nie, korcule neznasam, tak ja už neviem nim mi nezostava... alebo sa dá chudnut aj bez pohybu nejakeho, lebo som citala ze vlastne spalujem iba ak mam tep nad 140 uderov pri pohybe...

jnovgndisu1l

Ja mám momentálne 14 rokov. Viem je to málo ale na pilates už chodím 1 rok. Musel som lebo som mal problémy s chrbticou. Prvé 3 mesiace boli pre man utrpenie. Mám trening 2-3 krat do tyzdna. Pred tým som bol ako ja hovorím tučný. No už po 3-4 mesiacoch pilatesu som vydel učinky. Moj ciel bol to aby som nie schudol ale aby sa mi chrbtica dala do poriadku. Ale postupne sa mi zacali rysovat mierne tehlicky a je to stale lepsie a lepsie. Ruky teda svaly v rukach mam ovela viac velke. Momentalne mam 175 cm. a vazim 63 KG. Mne pilates pomohol. Zo zaciatku som si myslel ze je to p*covina ale ked som uvidel vysledky ? Na nezaplatenie pocit. Takze ja si myslim ze pilates je velmi dobry. Popritom hram este futbal, 1.liga :)

MultiLevel

Pilates cvicim roky rokuce a mozem len odporucit. Zvysi sa vam ohybnost, krasne sa "vytiahnete", spevni sa vam telo... Zo zaciatku to pride ludom narocne, ale casom sa kazdy do toho dostane, ako pri vsetkom :) Samozrejmostou by mala byt aj zmena stravovacich navykov, lebo nemozete od nicoho ocakavat 100% efekt, ak si neupravite stravu...

anoia

Prepac, ale mat tento pristup, ze chcem schudnut, ale nic ma nebavi... to sa neda. Bud chcem so sebou nieco spravit, alebo nechcem. A ak ano, vtedy holt clovek musi robit aj veci, ktore ho nebavia. Pokial nezmenis postoj a myslenie, tak to nepojde. Bez cardio cviceni (ako je beh, bicykel...) sa tuku nezbavis. Treba spravnu kombinaciu cardia + siloveho cvicenia a predovsetkym spravnu vyzivu. No hlavne si treba v hlave zrovnat, ci chcem, alebo nechcem :)

Katniss

Hovori sa, ze si mozes natiahnut telo o niekolko centimetrov a vyzerat tak vyssie :) hlavne treba spravne dychanie

Lolita8

Pilates je uplne skvely. Toto video som pridala na ulozto.sk, mozete si ho stiahnut zadarmo, je s dabingom a je zamerany v prvom rade hlavne na brucho, potom na bolavy chrbat, boky a stehna. www.ulozto.sk

i_likeJazz

súhlasím s Peťou111 ... pilatesom formovať svalstvo a nejakým kardio chudnúť z tuku, aby tie svaly bolo vidno :-)

peta111

ja cvicim pilates uz asi 2 roky a som od prirody stihla....takze neschudla som nastastie z neho vobec, co som vlastne tak aj chcela... ale mam vyformovane telo...ak chces schudnut, musis pilates doplnit nejakym aerobnym sportom, napr. si kup stacionarny, das nizku zataz aby ti nenarastli svaly, pustis si film a slapes...a pilates cvicim podla dvdciek (uz to viem naspamat), podla knih...a vzajomne z toho vsetkeho som si vytvorila vlastnu zostavu, co mi vyhovuje... no, ak by som nieco robila zle, uz by ma asi nieco bolelo :)

Velafee

Joja, s babami z Hollywoodu sa nemozes porovnavat. Vela hereciek, modeliek, spevaciek si picha rozne hormony alebo ine latky, aby takto chudli ;-). Verejnosti sa oznami ale len ten pilates, ktory iste tiez robi, ale je to len doplnok.

Luckaslimka

jojaefektova : ja to nechapem ako moze niekto povedat,ze Miley Cyrus bola predtym ,,macata,, to je chore.Mala normalnu postavu,teraz je vychudnuta.