Darovanie oblečenia

Príspevok v téme: Darovanie oblečenia
trudiollala

Ahojte, nemáte vo svojom okolí niekoho, kto by sa potešil balíku obnoseného ženského oblečenia (veľkosť S-M), najlepšie pre nejaké teenagerky. Súčasťou je aj zimný kabát a bunda, čiže zíde sa. Pošlem to hocikam na Slovensko, ale podmienkou je, aby sa dotyčný tomu potešil. Sú to síce obnosené veci, ale nie poškodené ani vyblednuté. Nájde sa tam aj veľa nenoseného (áno, som rozmarná).
Ak o niekom viete, pošlite mi, prosím, na mail dotyčného adresu. Môj mail trudiola@centrum.sk Ďakujem

Edita

Dobry den mam try dcerky a sme soc. slabsia rodinka. Kazdy mesiac mam prijem 150 eur a som sama s detmi. Pomoohol by nam niekto prosim. Nepytam si peniazky lebo to by nam nikto nedal keby sme hladovali ani vtedy. Ale urcite mate neake oblecenie ktore uz nenosite a su Vam nanic..

slnecnica

Keď som chcela darovať veci po rodičoch do útulku pre bezdomovcov, tak odo mňa pýtali potvrdenie z čistiarne:-))
V každom väčšom meste je taký kontajner na šatstvo a obuv, vhoď to tam a k ľudom, čo to potrebujú, to príde. Alebo nemáte v meste nejakú sociálne slabšiu rodinu? Možno by sa potešili.

karkulkaa

skús pozrieť na fb Modré z neba...niekedy tam davajú kontakty na ľudí, ktorí potrebujú aj takúto formu pomoci...inak aj ja by som rada darovala niekomu veci len škoda,že som v zahraničí

mrtvolka

v domove ju vysmeju, ja som chcela dat do domova veci (boli uplne OK), tak ma vysmiali, ze deti chcu iba nove a znackove veci...takze tak

katerina ari

Okej akoze nestazovala by som si. :) ale ja mam toho dost :) su aj iny ludia ktori to potrebuju viacej a co tak to darovat do detskych domovou? hm? v tvojom okoli urcite nejaky je.. hm??

Monii

neviem kde bývaš, ale u nás v meste sú postavené také búdky alebo ako to nazvať, a tam sa hádže oblečenie, ktoré nechceš, skús tam :)