Môže žena otehotnieť,ak sa ejakulát dostane cez gaťky do pošvy ?

Príspevok v téme: Môže žena otehotnieť,ak sa ejakulát dostane cez gaťky do pošvy ?
macik

dobrý den,
s priateľom sme sa milovali a on potom,ako sa spravil,tak si ešte nechal prezervatív,a ležali sme na posteli,objímali sme sa,a nejakou neťastnou náhodou sa mu vyvliekol a rozlial sa ,proste neviem ako ..lebo sme sa este maznali,asi vtedy ...neviem..a ja som si don sadla ,na ten ejakulat,ale mala som uz gatky spodne,mohlo sa to nejako cez tie gatky tam dostat ?mala som menzes vtedy ...hned som sa sla aj premyt vodou ,ale ..viete ako,radsej sa pytam
dakujem za vase odpoved

fero11111

ta vy tu jaky ste setci mudrucky nahodou nechapem co take zle sa spytala holka sa boji no boze horsie hluposti som tu cital a budeme citat podla mna v pohdoe ja pekne spolupracuje odpovie vam dokonca ci mala vlozku tampon ci si dala vlozku nechapem co take hrozne napisala neprudte donej podla mna sa pytala v pohode a aj odpovedala do pohody ale je to dost sialena kombinacia kramy menzes sex ejakulat :))) dobry gulas ale aspon si zodpovedna a neboj nic urcite nebudes tehotna ... a nabuduce gatky a podobne veic prec ked sa chces este muchlat :)))

macik

bože,ľudia,ako si môžete z toho robiť srandu ?ved sa len normálne pýtam,zatiaľ nie som ešte tak dôsledne o všetkom informovaná,čo sa týka sexu,kedže som v nom veľký nováčik

iskierka

"neviem,tiez si myslim,ze taketo otehotnenie by bol priam bozi zazrak,ale radsej sa pytam,aby som si bola ista"
:))))))))
aby som si bola ISTA...no ano, lebo ked ti dvaja na fore povedia, ze toto a tamto, tak to je hned istota jak gulomet :))
podme hlasovat

macik

ako vas tu magy sfukla :)
neviem,tiez si myslim,ze taketo otehotnenie by bol priam bozi zazrak,ale radsej sa pytam,aby som si bola ista,viem,ze spermie umieraju na vzduchu,lenze to vzduch nebol ! tie spermie boli v ejakulate a rozliali sa mi na gatky tym padom,a normalne v tekutom stave ..
a cipkovane pradlo som nemala,ale normalne gatky a vlozku som momentalne este nemala :D pre info,ked chce do detailov,lebo som nemala vela krvi ...to boli zlomky sekund ..

Magy

Nela41 - spermie na vzduchu neumieraju hned. teda - samotna spermia ano, ale pokial je stale v tekutine ejakulatu, tak to trva aj hodinu-dve, v zavislosti od toho ako rychlo ejakulat vysycha, od vitality spermii a pod. treba si to poriadne nastudovat, nez zacnete pisat nezmysly.

Nela41

Môj príspevok zmazali :D škoda.. tak asi chcú rozumné vysvetlenie no tak pekne po lopate, spermie na vzduchu okamžite umierajú, preto šanca že si ešte počas menštruácie tehotná je asi 0,00000001%.. A keď už o tom to na nohavičkách počas krámov nemáš vložku alebo tampón po ruke? :-P

Fero M.

ja neviem. Pozeráte tie krepe seriály, čítate divu a neviem aké hovadiny, ale toto nevieš...
Som chlapec, ale asi mám o tom väčší prehľad. A nabudúce, nech ho nevytiahne aspon hodinu vonku, možno tu napíšeš, že sa rozlial do teba.
A dúfam, že ked si sa umývala vodou, tak si prsty strčila až po hrdlo...