Rozdielnost libid nam nici manzelstvo

Príspevok v téme: Rozdielnost libid nam nici manzelstvo
kontesa

....Vsetko nam pekne klape, ale ja milujem sex a moj manzel ho nemusi. Teraz je leto, snivam o sexe, nic nam nebrani, aby sme premilovali vikend, ale on nechce. Radsej skoro rano vstane z postele, len aby sa tomu vyhol. Takto je to uz od zaciatku vztahu. Najprv ma nabalil peknymi slovami (mala som 18, on 33, tak vedel, co zabera...), v posteli ukazal divy, no akonahle som sa k nemu nastahovala, so sexom sekol. Ma rad fajky aj ich casto dostava, ale mne to urobi oralne len asi raz za mesiac. Takto zijeme uz 15 rokov a ja neviem kam z konopi. Vydala som sa zanho preto, lebo som bola blaznivo zalubena, aj ked som teda vedela, ze sex neklape. Neviem, co to je, ked chlap po zene tuzi, neviem, co je to vasen. Robime to tak 5 minut tyzdenne, zvycajne na konicka. A nikdy nikde inde, len v posteli. Lebo on to inde a inak nechce. Mrzi ma, ze castokrat myslim na byvaleho, ja panna, on panic a sex sme mali denne niekolkokrat. S manzelom mame kazdy druhy tyzden tichu domacnost, lebo ja byvam podrazdena z nedostatku sexu. Stokrat som mu povedala co chcem a ako chcem. Ked iniciujem ja, povie, ze co to robim alebo mi rovno odtisne ruku, tak uz mam psychicky blok mu tam siahnut. Bojim sa, ze si uz nikdy v zivote poriadne nezasulozim:(((((((

AlexSandra

Nech je uz dovod akykolkvek, je od neho velmi sebecke, ze mu nezalezi na tom, co ti chyba a co ta trapi.

Nepopisujes, aky je po inych strankach, ci vobec je dovod, ostavat s nim (okrem sobasneho listu). Pretoze nielen nemas sex, po ktorom tuzis, ale ani manzela, ktoremu na tebe naplno zalezi.

Kazdy moze mat obdobie, ked na to nema chut, no neviem si predstavit dovod, preco partner by svojej polovicke mal odopriet napr. oral. Ved keby aj totalne nemal chut, tak sa mu z tej laskavosti nic nestane. Z toho jednoznacne vyplyva, ze mu na tebe plne nezalezi, az na pripad, ze ma nejaky komplex, s cim ti my nijak nepomozeme, ak to on sam nenaznaci..

Mozno sem pises, aby si dostala niekolko odporucani na rozchod a ujasnila si svoje vahanie. Zrejme sama tusis, ze na toto nie je pravdepodobne ziadne ine riesenie.

peteeer0111

Kontesa!

Presne toto mám i ja,tiež do svadby sme sa milovali i 10x denne. Neviem,možno sa mílim..boli vzdialenejší pred svadbou,ako po nej. Po svadbe,keď sme boli spolu každu noc,tak sa sex zredukoval na 1-2x týždenne. Keď prišli deti a tak po jednom roku sa sex zredukoval tak na 1-2x za 2-3týždne,pritom ja som chcel i 5x v týždni.Tie zredukovanie prišlo z manželkinej strany. A potom prišiel zlom,celkom,teda skoro celkom sekla so sexom,milovali sme vzájomné orgazmi v polohe 69 a orál celkom,klasicky sex tiež nebol na zahodenie,. A teraz,mi chýbaju tieto praktiky i sex celkovo,chcel by som častejšie....no milujeme sa tak raz mesačne i to je akási rýchlovka.
Myslel som,že má niekoho i som sledoval,no nič. Proste prišla doba ľadová a na oteplenie je asi zbytočné čakať,čítam tu na portáloch,že je veľa žien,čo má podobný problém s manželom....už som sa dosť naprosil a hľadám ženu s takým problémom ako mám ja.
Ak by sa niektorá odhodlala skontaktovať,tak by som poprosil zaregistrovať sa na ..sme priatelia..a pozri si môj profil..peter0111,rad by som si popísal spoločne poriešil náš vzájomný problem. Ďakujem za Vašu minútku!

Maoam

Magy, najblbsie na tom celom je, ze sa nevedia normalne otvorene porozpravat oni dvaja.
Takto sa da o pricinach len spekulovat.

Magy

Maoam - neprehanaj a neprekrucaj, co som napisal. Ak si si vsimla, kontesu som sfukol aj ja, ze to riesi naozaj "dost skoro".
Ale radit to, aby ho v principe "podrazila" len preto, ze to tak riesi kopec dalsich "fair-playistov", a ze jej zrazu vadi to, co vlastne sama akceptovala od zaciatku, je podla teba (a inych) naozaj koser?

Existuje este jedna teoreticka alternativa, s ktorou som sa uz stretol. Tzv. odsuhlasene "podvadzanie". Muz nemohol uspokojit manzelku (dovod sem nebudem pisat), tak sa s manzelkou dohodol ze jej nebude branit aby si riesila svoje intimne potreby s inymi partnermi. Sucastou dohody boli ale pevne stanovene pravidla, a to najme zo zdravotneho hladiska (aby nenakazila niecim seba prip. manzela pri obcasnom styku), ako aj spolocenskeho - teda aby si o jej mimomanzelskych avanturach necvirikali este aj vrabce po strechach.
To manzelstvo, pokial dobre viem, funguje stale a su spolu stastni a spokojni. Ale to zalezi na kontese a jej manzelovi, ci sa k takemu vysokemu levelu tolerancie a porozumenia dokazu dopracovat.

malinka94

dobre vediet taketo veci....pretoze ja mam 18 a priatel 26 a uz teraz sa na sx tak neciti...on si uzil az az,a ja som mala vzdy len toho isteho a jedneho a pri tom ani si neuzivame,aj ked som sa s nim o tom zovarala,ze by som si chcela uzit vac ale to trvalo dva tyzdne co sme tak tahali...on pracuje,sedi v kancli,rozmysla pri tom robi od 8mej do 3tej,chodi sa vycerpavat este do posilky,necudujem sa ze cht nema,,,len dokedy to prestane bavit mna...

macik

jezis,ved je uz starsi ,co chces od neho ?starsi chlapi uz nepotrebuju sex tak casto ako zeny v tvojom veku,si mpohla cakat,ked si si ho brala

AdamKrt

kontesa Včera 17:34 - Ako sa stravuje Tvoj manzel ? Aku ma stravu ? Bohatu na vitaminy, alebo jednotvarnu ?

Dalo by sa to riesit aj sikovne inak. Pripravujes mu stravu ?

Precitaj si toto:
-odkaz odstránený-
diva.aktuality.sk

Keby uzival Zinok, Selen, Horcik, Vitamin C, Vitamin E, betakaroten, vitamin B6-alebo radsej B-Complex Forte, plus ovocie ako ananas, papaja, Goji alias kustovnica cinska... Pripadne aj do jedla prasok z korena Maccy peruanskej - tak vsetko toto posobi VELMI pozitivne na plodnost muza. Tak by mu hucalo v dolnych partiach, zeby sexoval aj kazdy den :-) Neprejavuje sa to hned, neni to viagra, ale ked je telo dlhsiu dobu dobre zasobene, zacne sa to prejavovat. Zo Zinku a dalsich vitaminov prebieha k zvysenej tvorbe testosteronu, zlepsuje sa hojenie, regeneracia, produkcia pohlavnych organov.

K tomu, keby si situaciu obratila, zacala sa sama hrat na menej dostupnu. Fajku mu uz nerob. Maximalne, by si ho vydrazdila rukou, ale nie do konca. Dotyky, hladenie.

Pozri si nieco o tantrickej technike, kde sa 7 dni vzrusuje clovek, aby mal silnejsi prezitok, ked sexuje az po tyzdni vzrusovania...

Keby mal stravu bohatu na vitaminy, plus par stimulov, tak bude mat taky pretlak... ze ked ho este trochu postimulujes, budes robit trochu ofuky, tak sa situacia mozno obrati, ze Ta pretiahne, aj keby si nechcela.... :-DDD

Vyskusaj to. Po 1-2-3 mesiacoch, mozno skor budes vidiet tie ucinky...

anjelik

Maoam, veselo si šliapeš po mínovom poli, milá.;o)) Ale opätovne musím s tebou súhlasiť. A Magy, od manžela dotyčnej to nie je úbohé a nefér, takto sa k nej správať??? A viacerí jej navrhli milenca, tak nemyslím, že by práve Maoam bola preto detinská a že by to niečo malo zničiť. Kde sa nedá sa nedá, tak trochu tolerancie a pochopenia by stálo za uváženie, nielen sypať z rukáva, čo sa má a čo sa nemá a čo sa sluší a čo nie. :o)))