Pravo zacat odznova

Príspevok v téme: Pravo zacat odznova
Maryna

Som dvakrat rozvedena.Prvykrat som sa rozviedla, lebo sme sa kvoli manzelovmu dlhodobemu pobytu v zahranici odcudzili a druhy manzel bol zas agresivny vytrznik, ktory skoncil za mrezami. Teraz som si nasla novy vztah a tu zacal problem. Kazdy ma zacal odhovarat, ze zas idem niekomu naletiet, ze som obycajna k..va, ked stale len muza hladam...co vobec nie je pravda, chyba mi laska a neha a aj ked viem, ze uz mam za sebou dost bolestnych rozchodov, predsa len si myslim, ze mam pravo na lasku a stastie. Je pravda, ze nikdy clovek nevie, koho stretne a co sa z koho vykluje, ale o tom je zivot. alebo mam uz len dozit svoj zivot sama, aby nahodou okolie nemohlo komentovat, ze mam zas noveho partnera?

Maryna

Dakujem vam vsetkym za nazory, mate pravdu, citala som clanok o tom, co najviac lutuju ludia na smrtelnej posteli a hned prvy bod bol, ze lutuju, ze nesli v zivote svojou cestou, ale dali na nazor a odporucanie inych ludi...

dolcegirl

Maryna, moja mamina sa s mojim ocom rozviedla po 15 rokoch, mali spolu mna a moju setru ktora mala 3 roky ked sa rozviedli.Oco bol k mamine zly, no a mamina si nasla milenca. Teraz su rozvedeny no byvaju v jednej malej dedine, kde kazdy na moju mamu vravi aka je, ma priatela, ktory sice ma malo penazi, no ked je stastna ona s nim a ma pokoj tak na reci cudzich ludi kaslat.Najviac ma trapi ale ze ju urazaju a nadavaju jej vlastny rodicia s ktorymi byvame.Takze Maryna, pokial ta druhy ohovaraju, kasli na nic, chod si svoje, kazdy ma pravo byt v zivote stastny!!!!!!!Prajem ti vsetko dobre do zivota...

Aisha5

Tak tu je uplne jasne, o co ide. Vacsinou ludia ohovaraju druhych preto, aby odputali pozornost od seba samych, alebo aby sa mali o com rozpravat a nesedeli ticho ako traposi - tieto typy ludi su prazdne...
Ty si bola pre vacsinu ludi zrejme temou dna. Zabavali sa na tvojom zivote, smiali sa, madlili si ruky nad tvojim nestastim a tesili sa, ze sa trapis. Zrazu si si nasla partnera, urcite ziaris, deti su stastne, tvoja situacia sa zlepsuje a oni uz zacinaju byt nasrati, ze preco ty, ktoru oni tak dlhodobo ponizovali a podcenovali, sa zrazu mas lepsie ako oni a nezaujimas sa (z ich pohladu) o to, co o tebe povedia druhi - oni.
Pricina ich spravania je len jedna. ZAVIST A ZIARLIVOST. Mozno ani nie tak na tvoj stroskotany zivot, ako mozno na tvoj vzhlad, na tvoju rozhodnost a nezavislost. Ak mas tretieho partnera, tak musis byt urcite pekna zena. AK si sa rozhodla 2 krat rozviest, tak niesi ziadna ustrachana husa, ktora radsej bude trpiet manzelovu tyraniu, akokeby sa mala rozviest a byt tercom ohovarania. Urcite je tu vela aspektov, a ti, co ta ohovaraju, maju urcite sami pokafrany zivot, ktory si nedokazu dat do poriadku, preto ti zavidia, ze ty to dokazes. Nikdy nevies, co sa deje za zatvorenymi dverami inych ludi...
Najviac naseries ludi tym, ze skutocne sa budes riadit tym, co chces ty a nie, co chcu ini. Tvoj zivot, tvoja krasa, tvoje zdravie, tvoje deti... nech sa vsetci idu dat vypchat. Ak raz budes stara, nebudu to oni, ktori ti na smrtelnej posteli podaju pohar vody, ale ludia, kotri ta miluju. Blbo povedane, ale je to pravda. Takze ser na zavistlivcov a zi s ludmi, s ktorymi sa citis dobre. A nemysli si. AJ keby si sa 3 krat nevydala, tak si na teba najdu nieco ine, ale ohovarat ta budu tak ci tak. TAKZE RADSEJ TRETIKRAT STASTNE VYDATA A OHOVARANA, AKO SAMA A NESTASTNA A OHOVARANA... Drazim palce...

drzimpalce

A podľa mňa je skor hlúpe to že x žien radšej ostane v nefungujucom vztahu ako sa prekonať a ist ďalej, spraviť šťastnou aj seba aj ďalších dvoch mužov - toho čo opustis, lebo vám to neklape a môže si nájsť vhodnejsiu partnerku, a toho noveho, ktory j tebe pasne lepšie lebo sa uz lepsie poznáš, aj život, a vies čo ozaj chces.

drzimpalce

Su ženy čo sa aj štyrikrát vydajú. A čo, aspoň vidno že sa nevzdavaju. Su rôzne typy mužov, ak to nevyjde s týmto, skús s ďalším, ved máš len jeden život.

weird_

maryna, no ze vam to vyjde az po "boli spolu az kym nepomreli" ti nezaruci nikto, ale bola by skoda to neskusit, ak jedine co ta drzi spat su ini ludia.

verim, ze to je tazke, hlavne ked si zvyknuta takymto stylom uvazovat, ale v konecnom dosledku mysli na seba. ked je vam spolu fajn, tak si to uzivaj.

male tajomstvo: ludia si VZDY najdu dovod ta ohovarat.

Dadula56

Maryna, su ludia, ktori sa nikdy neraduju viac, nez ked sa niekomu v okoli deje nestastie. Raduju sa, ked mozu ohovarat, splietat nezmysly a analyzovat celu tvoju osobnost na zaklade toho, ze ta poznaju z videnia alebo na zaklade jednej vety.
Tvoj problem je len v tom, ze si nechas okolie do zivota kecat. A ake okolie vlastne?To ti snad vlastna rodina a priatelia take veci hovoria, ze mas uz zostat sama a ze si k***?To snad nie. Co povedala teta Blazkovie v potravinach tete pokladnicke ta vobec nemusi zaujimat.

Blondula

co ta po nejakej ziarlivej susede !!! :D mne sa napriklad paci ked "ohovaraju" mna :D nejak mi to zvysuje sebavedomie :DDD

MAryna

Lebo ked som sa, s dobrym umyslom ,zverila ludom, ktorym som verila, tak ma takto pocastovali, najprv som o tom chcela mlcat, ale potom by to aj tak casom vyslo na povrch, tak som sa zdoverila...novy priatel ma aj s detmi pozval na dovolenku, kedze nemam peniaze, vsetko plati on, dokonca detom kupil aj nejake veci a hned som si vypocula, ze to robi len preto, lebo ma chce do postele, o nic ine mu nejde, pritom si myslim, ze do postele by si kludne nasiel aj bezdetnu zenu.