Výber VŠ

Príspevok v téme: Výber VŠ
kkajushh

ahojte, sorry ak tu otravujem takouto temou, ale neviem nikde nikoho najst , kto by mal nejake referencie o tychto skolach:
Trnavska univerzita
Slovenska zdravotnicka univerzita

Idem totizto externe studovat druhy stupen programu verejne zdravotnictvo a neviem si vybrat m ktora skola je lepsia.
Ak by mi niekto vedel poradit nech mi posle mail alebo nech odpise , dakujem pekne za postrehy:)
Pekny den vsetkym prajem

kkajushh

ja si myslim ze VZ je v pohode, mna to bavi , neni nas vela. mam uz prvy stupen vystodovany tak ine uz mi ani velmi neostava :))

Nela41

Však ak je na obidvoch školách rovnaký odbor VZ, tak nechápem čo riešiš, že skade je lepšie uplatnenie. To je predsa rovnaké. Inak SZU je pekná škola, aj vybavenie ok ale VZ má celkovo malé uplatnenie, radšej si to premysli ;)

kkajushh

no ja som prvy stupen ukoncila na lekarskej fakulte UPJŠ (uni. pavla jozefa safarika) a tam uz nas odbor neotvaraju. zijem v bratislave, pracujem tu a asi by mi bolo aj z casoveho hladiska chodit na SZU ale nemam o nej ziadne referencie a preto som sa chcela poradit :)) . ide mi prave o to uplatnenie lebo uz to nieje len o tom chodit na hocijaku VS... tak ak je jedna z nich lepsia , urcite chcem chodit prave na tu kde su ludia spoko. dakujem este raz :) zatial teda vyhrava SZU hhheh

lorinnes

Neviem či dobre poradím ani neviem kde si študovala prvý stupen ale..o TT univerzite som vela dobreho nepočula..vraj je odtial zle uplatnenie..nechcem tu robit zlu reklamu ale byvam celkom blizko a čo počuvam tak kazdy ma ženie preč...kamaratka chodi Slovensku zdravotnicku a hovori ze sa jej to tam zda dobre akoze ta uroven a tak...ale radsi si to este vše nejako over lebo to su len reči ...ale ja som vzdy radsej za vacsie mesto