Potrebujem schudnut ale uz natrvalo

Maoam

zuzulik, Magy ma pravdu, ale do istem miery sa to da ovplyvnit aerobnym cvicenim a extra na tieto partie, robis nejaky sport?

na zadok a stehna je super stacionar, beh a pod.

Magy

zuzulik, to ako mas formovanu postavu, je z velkej miery dane aj genetikou a ziadne chudnutie ti proporcie nezmeni. ak sa ti aj akokolvek podari zist na tych 55kg, tak to bude celkovy ubytok hmotnosti, nie ze schudnes len z tych partii, z ktorych si ty prajes. budes lahsia, ale vizualne budes mat tie stehna a zadok stale vacsie, nez napr. prsia. chce to najme vela, vela sa hybat. a to je casto kamen urazu.

zuzulik1301

ja mam 172 cm a mam 61 kil ... niektori povedia ze idealna vaha, ale ja mam tučny zadok, boky a stehna .... ako to mam dat prec??? chcem mat aspon 55 kil .... pomozte

Smoulinka185

Presne tak. Ziadna dieta, ale zdrava strava a pohyb. Jedine tak sa da zhodit natrvalo, po diete zarucene pride jojo-efekt, pretoze sa clovek zacne stravovat ako pred dietou. Ja som si nechala poradit u vyzivovej poradkyne a ta mi zostavili jedalnicek na mieru, presne na moj organizmus. Kila sli dole same a pritom som stale jedla, ale len potraviny, ktore su pre mna vhodne. Jedalnicek mi vyhovuje, citim sa super a nemam dovod sa vratit k mojmu predoslemu rezimu. Ked vam mozem poradit, tak na www.svet-zdravia.sk je viac

perry...

ahojte .. ja by som sa k vám rada pridala.. no na moju výšku 168 cm je 63 kg veľa a preto chcem zhodiť aspoň 8-9 kg, začínam od zajtra.. trvanie "diéty" ktorú chcem držať je 6 týždňov,.. kto chce, napíšte mi tu e-mail a ja vám odpíšem, ako na to ...:)

sloniatko

ahoj lolka nic moc u mna neklesam ani sa daako extra nesnazim a nasa tema uz tiez zalahla prachom..a ty ako potes ma aspon ty :)

Siska238

Ahojte, ja som tieš bola za to, aby sa nedržali diéty, ale po čase som prišla na to, že to bez nej nejde, teda aspom u mňa nie. A podla známych viem, že sa to niekedy bez nej nedá. Pretože ked aj cvičím, tak musím upraviť stravu, čiže už aj to sa počíta ako diéta. Nejem, to isté ako pred začatím. Ja som mala problém zhodiť kilá v oblasti brucha a stehien. Síce som chodila cvičiť 4x do týždna, aj tak mi to nepomohlo. Tak som chcela k tomu pridať niečo na zníženie hmotnosti, v lekárni mi poradili Acai Berry. Niečo som si o tom čítala na nete, niektorí schudli, iní nie. Kedze vela ohlasov bolo na Acai z Ameriky, tak mi ich sestra objednala. Cenovo to nebolo bohviečo, ale už som bola zúfala, tak som to vyskúšala. Síce som neschudla tolko kolko som chcela, ale schudla som tolko, kolko som pri svojej výške potrebovala. Ak by ste mali neaké otázky, rada poradím, lebo viem čo to je byť zúfala :( Píšte na siska238@gmail.com

nie dieta

Baby, žiadné diety, zdravá strava, vela zeleniny,vynechať biele pečivo, sladené nápoje, večer sa nenažrať pred spaním a pohyb je velmi dôležitý ja mám po pôrode váhu ako pred tým pri výške 170 mám 58kg a je to len o zásadách zdravého stravovania, jasné, že telo sa prihlási ak chýba cukor tak dať si kúsok čokolády aj pre chuť aj pre uspokojenie ale neprežierať sa!!!!!