Špinenie do nohavic

Nela41

Nuž bolo by potrebné sa s chlapcom poriadne porozprávať. Hlavne milo a tak, aby vo vás mal dôveru, čo po tom ako ste sa k nemu správali asi nebude jednoduché. Treba zistiť prečo to robí, či je to psychický problém alebo zdravotný a podľa toho to riešiť s obvodným lekárom alebo psychológom. A určite by som zmenila váš postoj k dieťaťu. Táto téma skutočne pripomína skôr problém so psom ako s dieťaťom..

Jessi_1111

Dať ovoňať dieťatku hovienko a dať mu po zadok je výchova pre psíka, aj to už dávno nie je tak, ani len u mačky. NIKTO SA NEMÁ BIŤ!!! Nedá sa to nijako dosiahnuť, jeho to prejde, pre Boha, hlavne nie žiadne tresty, skúste sa pekne porozprávať, že je pekný, rozumný a civilizovaný človek, a chodí do školy, chce sa v škole pokakať? Nemá sa to robiť, a normálni ľudia chodia na záchodík... :-) Veľa šťastia Vám prajem!!!

sexicek

Asi bude mat problem so zvieracom alebo to moze byt i psychicky problem - urcite, ked to robi v 7. rokoch, treba navstivit s tymto lekara.

iňuška

Asi bude iný problém, vyskúšaj ísť s malým k lekárovi, krikom sa nič nevyrieši, ani to že mu dáš privoniať, iba ho ponížiš