Nedarí sa otehotniet

Príspevok v téme: Nedarí sa otehotniet
terka45

Už skoro rok sa snažíme o dieta s stále nič. Manžel je dost pracovne vytažený...Antikoncepciu som nebrala 6rokov sme mali prerušovanú súlož a neotehotnela som, že by to bolo až také 100%?nezdá sa mi to...Dr. mi povedala,že som v poriadku.Aký je další postup,máme ist do centra asist. reprodukcie dat sa podrobne vyšetrit?

Ivka 1

Terka veľmi rada Vám poradím ak budete chcieť, mám viacročné skúsenosti u žien ,ktoré mali ťažkosti s otehotnením z rôznych príčin. Spolupracujem aj s gynekológom, ktorý je naklonený prírodnej liečbe. Je to na osobné stretnutie ak budeš chcieť ,môžeme písomne alebo osobne konzultovať . môj mail: siveta@orangemail.sk Boli sme úspešní skoro na 100% , tak verím,že dokážeme pomôcť aj Vám.

dafne

Ahoj aj my sa snažíme o bábo...ja mám už 35,5, bolo by to naše prvé...tiež sa zatiaľ nedarí...tak ako píše DzanaFX, mal by sa dať vyšetriť manžel...ale najprv by mal zaujať stanovisko tvoj lekár/ka ako dalej...

sexicek

A snazite sa o dieta spravnym sposobom ?

No rozhodne sa tam chodte poradit. Ved i muzi mozu byt neplodni, manzel by si mal vysetrit spermie.

V case ovulacie by si manzel mal zobrat dovolenku, dat si pauzu od stresov, prace. Dat si pred tym kratku pauzu od sexu nech mu spermie dostatocne dozru a potom to do Teba poriadne napalit.