Chudnem od 13.08.2012. Ide niekto so mnou?

Príspevok v téme: Chudnem od 13.08.2012. Ide niekto so mnou?
Blcha76

Ahojte. Chcem-POTREBUJEM!!! schudnúť cca 20kg. Začínam od 13.08.2012 a bola by som rada, keby sa ku mne niekto pridal. Viacerím sa chudne ľahšie, budeme sa podporavať, rozprávať o svojich úspechoch a prehreškoch... Mám 165cm a cca 90kg (presne sa odvážim v pondelok ráno). Chcem sa dostať na svoju pôvodnú váhu akú som mala cca pred 2 rokmi, kým som sa začala prežierať. Budem sa približne riadiť 90-dňovu diétou. Tak idete so mnou do toho?

Didi1

Ahojte, začala som chudnúť 24.11. Potrebujem zhodiť presne 10kg. Ak sa podarí trošku viac, budem len rada. Zatiaľ sú to len tri dni, takže nič ťažké, ale chcem vydržať a myslím si, že ak sa budeme vzájomne podporovať, spevní sa mi nielen telo, ale aj vôla. Tak je tu niekto ? Ako sa vám darí ? :)

magda175

Ja som sa zacala dneska .. uz to nezvladam na seba pozerat .. vsetko mi male .. neviem akym zazrakom som pribrala 20kg ale. uz som zapreta blcha76 sucitim s tebou

Blcha76

Maoam...
...ale, veď som spokojná... vždy si uvedomím, že nemôžem chcieť to čo sa nedá.
Veď 1kg za týždeň je pekne. Keď si uvedomím, že za také 3-4 mesiace to môže byť aj 15kg :), nie je čo riešiť.
Len pokračovať a nesklamať samu seba.

chud.nutie

Blcha76 : práve kvôli poľaveniu cez víkendy som na seba naštvaný :(

Ale ako píšeš, hlavne, že to ide dolu :) takže môžme byť na seba hrdý.

Dúfam, že do istroconu už budem ako tak k svetu.

Maoam

Blcha, ale ved ti to ide velmi pekne, za tak kratky cas mas uz velmi pekny ubytok, nechci prilis vela, co je nerealne...

Takto je to lepsie, postupne ale isto.

Blcha76

chud.nutie
Paráda, to si teda dal...

U mňa to ide poslabšie, a zase akoby naschvál sme včera boli na oslave, tak to potom takto vyzerá. Ale nevadí, hlavne že to ide dolu. Tak zase o týždeň...
13.8. 87,7 kg
20.8. 85,5 kg
27.8. 84,5 kg

Blcha76

chud.nutie
Nič si z toho nerob, že prvý týždeň nebol podľa tvojich predstáv. Hlavne pokračuj a uvidíš, že druhý týždeň to bude lepšie :)
Ja sa cez víkend tiež musím premáhať, lebo víkendy sú pre mňa kritické. Cez týždeň je to v pohode, lebo som v robote do 16.00 hod. a doma sa radšej motám po dvore, aby som chladničku ani nevidela.
Včera sme boli na oslave (meniny Jana). Ale držala som sa. Dala som si koliesko mäsovej rolády, kávu a zmrzlinovoovocný pohár (a to už bola moja večera okolo 18.00hod.). Ráno som sa postavila na váhu a s prekvapením som zistila, že mám o 0,30kg menej. Mimochodom, tiež sa vážim každý deň, viem, že to nie je dobré, ale mne to pomáha a motivuje.
Takže ti držím palce a uvidíme ako to bude v pondelok.

chud.nutie

Blcha76 gratulujem pekný výsledok.

U mňa to bolo horšie, schudol som len cca. polovicu toho čo bežne.

farm9.staticflickr.com

V sobotu a nedeľu som sa držal pekne, čo je neobvyklé, lenže matka spravila podraz a ku nedeli navarila napiekla, prišla rodina.
Pre istotu som si dal v nedeľu obed vopred a vypadol na cibuilový parkúr, lenže keď som večer prišiel domov, prišel skrat, mozog vypol a bam.

Predchádzajúci týždeň nezačal pekne, musím to tento týždeň napraviť.

A začal som ráno po prebudení cvičiť.

Blcha76

Ahojte,
týždeň ubehol, a tak som sa ráno odvážila:
13.08. 87,7kg
20.08. 85,5kg
Výsledok dobrý, ale na začiatku je to vždy takto... Takže ideme ďalej.
A ako ste na to Vy?