Bolesť hlavy

Mikici

Dobry den... Posledne dva tyzdne mavam bolesti hlavy, skoro kazdy den. Bolieva to na spankoch a vzadu na temene, je to ako tlak v hlave, akokeby ma tam nieco tlaci. Byvam vo vysokej nadmorskej vyske a stale prsi a je zamracene, takze to moze byt nasledkom tlaku? Tabletky nepozivam.

h.l.a.v.a

Dva týždne pred prepuknutím bolesti som mal, je mi to trápne, nechránený styk.
_____________________________

Od mladosti mám veľké kruhy pod očami ( v škole som až do príchodu domov nebol zvyknutý piť vodu zo školského kohútika )Je pravda, že v poslednej dobe sa mi kruhy pod očami prehlbili.
______________________________

Dokonca nám jedného času, jeden rok dávali počas vyučovania štyri malé fluoridove tablety, upozorňovali nás, aby sme ich neprhltali, ja som ich prehltal.
_____________________________

Priznám sa ku niečomu. Keď som bol malý a blbý, zaujimalo ma všetko a tak sa stalo, že mama varila ku nedeľnému obedu zemiaky a ja som chcel zmerať teplotu vody, no a použil som lekársky ortuťový teplomer, a samozrejme ten praskol a vylial sa dohrnca zo zemiakmi. Nemal som odvahu to priznať a zemiaky sme všetci zjedli.
_____________________

??? môže to byť príčinou problemov.
_____________________

Tých urazov hlavy som mal viac, mal som aj rozbitú hlavu, taktiež na pravej strane o niečo vyšie než inkriminovaný úraz.
Vždy som bol také nemehlo, všetko mi padalo z rúk ...

RNG

Bolest je velmi komplikovana zalezitost. Mozog prijma nervove signaly a spracuje ich, casto zosili 100 krat, niektore zoslabi vyse 100 krat. Tak sa moze stat napr, ze pri jednom zapalenom nerve v zube pocitujeme neznesitelnu bolest, ale pri spaleni bruska prstu, kde su tisice nervovych zakonceni, citime ovela menej.
Mnozsatvo nervovych zakonceni v mozgu je relativne male, ale su tam. A poskodenie nervovych obalov=skraty nervovych signalov, ako napr pri epilepsii mozu byt velmi bolestive.
Obvykle je ale bolest v hlave zo zleho travenia(otrava toxinami proemnozenych skodlivych mikrobov) , pri nedostatoku vody(privela toxinov neodmytych z tela von), alebo pri mechanickom uraze. Menej caste su bolesti priamo z cinnosti mikrobov, ako najma virusov, ale niekedy aj inych. A niekedy su bolesti len z stresovych situacii, co je zalezitost neurotransmiterov.

h.l.a.v.a

Neurolog mi to vysvetlil nasledujuco : keď som pred mnohými rokmi utrpel ťažký úraz hlavy, následkom čoho prepukla epilepsia, vzniklo v danom mieste po údere zjazvenie ( má to niečo spoločné s nervovými zakončeniami v mozgu ) a to spôsobuje danú bolesť.

Ďalšie vyšetrenie nebolo potrebné, mám na dané miesto aplikovať masť a masírovať.

xerxex

Počul som, že v mozgu nie suz nervové zakončenia a preto napriklad pri ťasžkom poranení hlavy, necítit bolesť, tak prečo mávame bolesti hlavy ?

h.l.a.v.a

Nebral som to v úvahu, ale u jedného inet predajcu som zakúpil práškový l-theanin, picamilon, 5-HTP, CDP-cholín a ku tomu 0,15 ml lyžičku, ktorou to dávkujem do vody.

Začal som to brať niekoľko dní pred vznikom bolestí.
Prípravky na mňa mali blahodárny učinok.
S príchodom uvedenej bolesti sa však dostavila nepríjemná nepozornosť a robím jednu chybu za druhou, ani si tie chyby v sanú chvíľu neuvedomujem ž následne.

h.l.a.v.a

Súčasne ma rozbolelo ľavé ucho a hrdlo pri preglganí resp. eustachová trubica.

Može sa takto prejaviť aj niektoré venerologické ochorenie ( cca. 2 týždne )

Bruno333

To si robis srandu ze sa chces radit na tomto fore??? Ved to moze byt cely zoznam zavaznych ochoreni od encefalitidy az po rakovinu...Co najrychlejsie navstiv lekara!!!