Mike moreno 17 dnova dieta

bibkajajka

Ahojte, túto knihu mám a neľutujem to! Ostalo mi po 2 tehotenstvách 14kg navyše, tak som sa rozhodla niečo s tým robiť! A radikálne, keďže pri 2 malých drobcoch mi neostáva čas na pravidelný hodinový pohyb, jedenie bolo počas poklusu atď..... Je to celkom dobrá diéta, hlavne máte všetko bežne doma, žiadne exotické veci. Som zistila, že som predtým jedla priveľa sacharidov /zemiaky, ryža, cestoviny, aj sladkosti čosi/a málo bielkovín...:(Samozrejme, že americká strava je iná trochu, tak som si ju prispôsobila na slovenskú... Držala som túto diétu tak na 80 percent, za cca 50 dní mám 8kg dole!!!! Teraz zintenzívňujem cvičenie, nech to ide ešte rýchlo do leta dole.

TABITA

Ahojte , chcem si tu knihu objednať , tak sa len chcem spytať či sa vážne opatí :) Aké mate skusenosti , a kolko sa vam podarilo zhodiť ? :) Dakujem

gabiv

ahoj začala si s touto dietou??? zaujimalo by ma aky je tam jedalniťek aby som si to trošku predstavila.. dakujem

štihla

Ahoj, ja som tú knihu objavila ešte v koncom zimy, najprv som ju našla v angličtine na nete. Je to úplne úžasný systém stravovania, ktorý dokonale zmení metabolizmus. Ja som schudla 10 kg bezbolestne, ale čo je najlepšie, napriek tomu, že som sa po čase nedisciplinovane vrátila k svojim stravovacím návykom, vôbec som nepribrala ani kilo. A to musím povedať, že zbožňujem sladkosti a dobré vínko tiež neohrdnem.
Keďže sa blíži plesová sezóna, opäť vytiahnem zbrane proti kilám. Je to trochu podobné ako Dukanova diéta, ale podľa mňa menej prísna, ale rovnako účinná a s trvácnejším účinkom. Sú tam 4 17-dňové cykly, pričom ich môžete točiť dovtedy, kým sa nedostanete na želanú hmotnosť. Opakujem, je oveľa pohodovejšia ako známa Dukanka.
Ja opäť začínam od pondelka...