Ako sa zbavit hlienu?

RNG

Hlien je obrana tela proti mikrobom a latkami skodlivymi pre telo
. Teda treba adresovat problemy pre co sa tvori viac hlienov ako normalne.
Mozu to byt rozne alegie, mikroby, a dokonca aj mikroby co ziju v hliene a podporuju jeho vylucovanie.
Alergie sa daju odstranit odstranenim alergenov, alebo aspon branim 3 x 600 mg querctinu a bromelainu.
mikroby podla toho, ake su , su na ne ucinne napr citroicidal, oreganvy olej NAC a serrpapaptaza, co zaroven odhnienuju.

Rut

Ahoj miso 99. zbavíš sa hlienu ak posilníš imunitný systém. ten sa dá posilniť napr. kvalitnými výživovými dolpnkami ke´dže antibiotiká už nezaberajú.Men zabrali hroznové jadierka od vitaking.sk. Mojej kamiške zabral koenzým Q10 tiež od vitaking.sk alebo Spirulína, ktorá má všetky potrebné minerály a vitamíny potrebné pre telo.Vyber si a skoré uzdravenie.

cogito

Ahoj lola.0801_,

pravdepodobne máš zápal v uchu, môže to byť spôsobené prievanom, prípadne je možne, že infekcia sa rozšírila z hrdla do ucha cez Eustachovú trubicu, ktorá spája tieto oblasti. V uchu sa Ti prirodzene tvorí ušný maz, ten vplyvom zápalu mohol zhustnúť, tak, že sa Ti tam vytvorila ako keby zátka, preto môžeš slabšie počuť - môže to pripomínať pocit, keď sa ponáraš do vody a ostane Ti v uchu voda. Ja by som išiel k ORL (ušno - nosno - krčnému) on Ti jednoducho urobí preplach ucha a zátka sa dostane vonku, prípadne dostaneš lieky na preliečenie a môže sa Ti pozrieť aj na to hrdlo ešte.

lola.0801_

Ahoj, bola som chorá celý týždeň . Lenže ešte stále kašlem , začalo ma pobolievať ucho. Teraz na to ucho počujem slabšie, -ako keby mi tam niečo zavadzialo. Je to niečo vážne ?

vitavi

Nie je to psychického pôvodu, je to mliečneho pôvodu. nejedz zahlieňujúce jedlá - mliečne a živočíšne tuky, sladkosti a priemyselne spracované tuky.
Dopraj si vlákninu, zeleninu neobrúsené obilniny, to ťa očistí od hlienov. Prečistenie ucha trvá dlhšiu dobu.

eugen

ahojte..mam dlhodobo hucanie v usiach,na usnom nic nenasli,,vyteka mi neprestajne z usi tekutina,hlien?Ma s tym niekto skusenost,je to psychickeho povodu?

RNG

Vzdusne alergie aj nakazy v prinosnych dutinach vyvolavaju tok hlienov, to je prirodzena obrana tela, ktora sa snazi skodliviny splachnut.
Alergeny treba podla moznosti odstranit(plesne roztoce, pel)alebo aspon brat protialergenicke doplnky ako quercitin(3 x 500 mg)
boswelin 2 x 600 mg
dumbier, 2 x 1 gram cerstveho
vitamin C a rozne cistiace enzymy.Rozne enzymi pomahaju cistit telo aj od inych latok, napr takych co sposobuju potravinove alergie
Na infikovane hlieny v prinosnych dutinach pomaha 3 x denne si kvapkat rozstok GSE do nosa.
Tiez pomahaju antimikrobialny odhlienovac, carvacrol z oreganoveho oleja, davka 3 x 200 mg carvacrolu
a NAC(na Slovensku ACC) 2 x 600 mg.
Samozrejme su aj ine prostriedky a metody na to, ale tieto povazujem za najucinnejsie a najrychlejsie posobiace.

PaSi

miso99, ako tu radi jedna mudra zienka, treba vylucit mlieko a mliecne vyrobky, pretoze tie zahlienuju organizmus. Si ich konzument?

olivka30

ja som si zacala preplachovat nos morskou vodou Hypomer. predpisala mi to ORL lekarka a pomaha to, kupis to aj bez receptu. okrem toho berem atb V penicilin na chronicke choroby dutin - na predpis.