Garnier výrobky

Leela333

Akurát tak dezodorant. Aj to nerada, lebo tam je len samá chémia v tejto značke... Ale je fakt, že v lete mi pomôže viac ako iné značky.

nicolette

Z radu výrobkov Garnier používam občas dezodoranty- tie mi sadli, ale čo sa týka krémov, telových mliek a prípravkov na tvár, tak sa mi stalo, že sa mi po ich použití objavila alergická reakcia, čiže ich nejako špeciálne nevyhľadávam. Osobne preferujem značku NIVEA, keď už tak niečo z drogérie, tak toto, nemám s ňou negatívne skúsenosti.

Jessica.

Ja dezodorant, nič iné od nich nemám, raz som mala šampón, ale len tie Naturalky. :-) Na zvieratkách testujú??! O tom som nič nevedela, asi si to nebudem kupovať. (o:

winki

Ono keby som mala hladieť na to či sa to testuje alebo netestuje na zvieratách tak sa mozem aj zblázniť vyskúšala som toho veľa od najlacnejších až po najdrahšie výrobky z lekárne, ale vyhral garnier.

winki

No mne napríklad Garnier vyhovuje po všetkých stránkach. Na pleť mám garnier pure a som max. spokojná. BB cream je uplne super aj teraz v lete nerozteká sa a nepotí sa mi tvár z neho. Tak isto aj masky na vlasy sú super.

zajo_smejo

Vlasové výrobky od nich mi vôbec nesedia, mám po nich vlasy jemné, bez objemu a zle sa mi upravujú.
Krémy z tejto značky som ani netestovala - na to sa mám príliš rada :) . Jediné , čo od nich kupujem je telové mlieko s kakaovým maslom alebo jojobovým olejom, na ktoré nedám dopustiť.

Catali_na

ja mám BB cream... no akože nejako extra nekryje ,ale dobre voní a je to konzistencia ako krém...je fajn :)