Potrebujem radu prosim

Príspevok v téme: Potrebujem radu prosim
pralinka89

pocas tehotenstva sme mali s manželom dost krizu vo vztahu vela sme sa hadali a nerozumeli sme si, odsudzili sme sa jeden druhemu este sa mi k tomu pridruzili zdravotne problemy a manželmi nebol velmi oporou. ja som potrebovala pohladil polaskat ale nemal ma kto. Nahodou sme si v tom case pisali s jedným nasim spolocním znamim tiež ženatým a nejak to prerastlo do erotickych sms. Raz sa stalo, že som s nim ostala sama a bozkavali sme sa potom este raz, pisali sme si stale a on chcel viac chcel sex, ale radsej som z toho vycuvala nedokazala by som to! hanbim sa velmi za to co sa stalo už len za tie bozky a neviem co mam robit ci sa priznat manželovi alebo nie velmi ma to zoziera lebo ho milujem a nechcem mu ublizit a som velmi rada, že som ten druhy vztah ukoncila hned na zaciatku. bola to moja zla chvilka ked som potrebovala kus pochopenia a tie hormony. velmi ma to mrzi. poradte mi co mam robit?

Magy

pralinka, k tomu co napisal MHD niet vela co dodat. Sama si sa poucila a vies, ze to uz nespravis.
Skor by bolo vhodne sa zamysliet, co bolo pricinou problemov s tvojim manzelom. A nebat sa byt kriticka ani voci sebe. No a potom na tom zapracovat.

tiež taký

Nechaj si to pre seba,každý muž má minimálne jedno tajomstvo,ja i 5...a čo to je život...keď nemáš,chceš náhradu..vtedy je flirt dobrý,asi toľko....

pralinka89

snazim sa ale neviem to, žijem v strachu co ak to prepukne co potom :( nechcem ho stratit potrebujem ho a milujem a viem, že viac už taku chybu nespravim a ani nechcem spravit. nestoji mi to za to

MHD

Urcite to manzelovi nehovor, uplne zbytocne by si ho ranila. Vyrovnaj sa s tym vnutorne sama, odpusti si, ze si podlahla situacii, odloz to vo svojom srdci medzi uzavrete zalezitosti a zi dalej. Je to pre teba prilezitost rozvijat vztah vas ako manzelov. Poucila si sa, odpusti si a zi dalej. Keby si to manzelovi povedala, zbytocne by ste sa trapili pre nieco, co uz ani neexistuje a asi by to vztah len nastrbilo.